Şıpsevdiyim çabuk etkilenirim

Güncelleme Tarihi:

Şıpsevdiyim çabuk etkilenirim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2011 05:00

Star TV’de yayınlanan “Firar”da Bahar karakterini canlandıran Ece Çeşmioğlu, öğrenmeye domuyor. Yarıda bıraktığı oyunculuk eğitimine mutlaka kaldığı yerden devam etmek istediğini söyleyen genç oyuncu, “Kalan iki yılımı da tamamlayıp, oyunculuk tekniğimi geliştireceğim” diyor. Çeşmioğlu, projelerini ve özel hayatını anlattı.

Haberin Devamı

“Firar”ın Bahar’ı olarak karşımıza çıktınız. Nasıl seçildiniz o role?           

- Daha önce iki sezon süren “ıki Aile” dizisindeydim. Orada, yaşıma uygun ergen bir kız rolündeydim. Bahar’da o ergen kızdan çok uzak, görüp geçirmiş bir kadın gördüm. Öncelikle bu ilgimi çekti. Gerçekten çok oynamak istedim Bahar’ı. görüşmeye gittiğim gün de imza attık zaten...

Bahar, Nadir’e aşık... Peki Ece, Nadir gibi bir adama aşık olabilir mi?

- Her iki karakter de çok mutsuz ve insanlar bu durumda birbirlerine sarılır. Kim çıkarsa çıksın karşına, eğer seninle aynı durumdaysa ilgini çeker. Bahar da böyle bir durum yaşıyor. Kaldı ki bir “ilk görüşte aşk” durumu da söz konusu. Bahar gibi ben de ilk görüşte aşka inanırım.

Başınıza geldi mi peki?

- Evet, ben de ilk görüşte aşk yaşadım. şıpsevdiyimdir de, hemen etkilenirim. Ama benim kadar Bahar çabuk etkilenen biri değil. Durumu daha farklı, daha özel... Çünkü Nadir, kızı topraktan çıkaran süper kahraman. Kızı ölümden kurtaran adam. Nadir’deki cool erkek hali, gerçek hayatta benim de dikkatimi çekerdi açıkçası.... Daha çok sessiz ve kendini biraz ağırdan satan tipleri seviyorum.

KENDİNİ BEĞENMİŞ OYUNCULARI SEVMİYORUM

Oyunculuğunuzu geliştirmek adına neler yapıyorsunuz?

- Oyunculuk eğitimi alıyordum zaten... Okuldaki bölüm başkanımın izniyle bu projeyi kabul ettim. Kaydımı dondurdum yani.

Yani eğitim yarım mı kalacak?

- Olur mu? Proje bittikten sonra okula döneceğim. Oyunculukta hiçbir zaman “Tamam, hazırım” diyemiyorsun. Çünkü her zaman için daha iyisi vardır. ıki yıl okudum. Geride kalan iki yılda öğreneceğim daha birçok yeni şey olacaktır. Dolayısıyla okula dönmekte kararlıyım.

Rolü bir kenara bırakalım. Gerçek Ece’nin karakter özelliklerinden söz eder misiniz biraz?

- Mutlu ve güleryüzlü bir kişiliğe sahibim. Ama dönem dönem yalnızlık hoşuma gider. O dönemlerde kendi içime kapanırım. Yabancı ve eski filmlerden hoşlanırım. Ukala, yüksekten bakan ve kendini beğenmiş insanlardan hazzetmem. Özellikle de oyuncuysa! Tamam, biz çok göz önünde bir iş yapıyoruz ama bu demek değil ki başka insanlardan farklı ya da özeliz... Zor bir meslek olması, başkalarına yüksekten bakmayı gerektirmez.

Haberin Devamı

DİZİDE GÜZEL ŞEYLER OLACAK

Yönetmeniniz Cemal şan’dan aldığınız eleştiriler ne yönde?

- ıçinde bulunduğum işten ve bir arada olduğum ekipten her anlamda memnunum. Umarım bu memnuniyet işin sonuna kadar devam eder. Projeler hak ettiği yeri bulsun istiyorum. Bizi izlemeye devam etsinler. Gerçekten güzel şeyler olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!