Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu'na tuzlu kahve içirdi mi?

Güncelleme Tarihi:

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğluna tuzlu kahve içirdi mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 12:39

Kenan İmirzalıoğlu, ailesi ile birlikte 14 Şubat sevgililer gününde sevgilisi Sinem Kobal’ı ailesinden istemeye gitti. Sinem Kobal, sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu’na kahve yaparken içine tuz attı mı? İşte yanıtı...

Haberin Devamı

Bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Sinem Kobal’a, yılbaşında tek taş takıp evlenme teklifi eden Kenan İmirzalıoğlu evlilik yolunda ilk adımı attı. İmirzalıoğlu, 14 Şubat sevgililer gününde ailesi birlikte Sinem Kobal'ı istemeye gitti. İmirzalıoğlu'nun ailesi üç araçlık konvoy ile geldi. Yaklaşık iki saat süren kız isteme töreninin ardından geleneklerimizde yer alan tuzlu damat kahvesini İmirzalıoğlu'nun içip içmediği merak konusu idi.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal aile arasında düzenlenen kız isteme töreni ile nişan yüzüklerini taktılar. İmirzalıoğlu'nun ve ailesinin törenin ardından Kobal'ın evinden ayrılmasından sonra Kobal kapıda bekleyen muhabirlerin “Tuzlu kahve yaptınız mı?” sorusuna kahkaha atarak cevap verdi. Kobal'ın nişan yüzüğünü tek taşının yanına taktığı görüldü.

Haberin Devamı

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğluna tuzlu kahve içirdi mi

Sinem Kobal kimdir?

Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ailesi Rize Hemşin'lidir. Annesi ev hanımı, babası ise inşaat mühendisidir. Bir erkek kardeşi var. Küçüklüğünde bale, voleybol ve step yapmış, şimdilerde ise aikido sporu ve latin dansı ile ilgileniyor. Dormen Tiyatrosu'nda eğitim alarak sanat hayatına adım atmış, daha 13 yaşındayken “Dadı” dizisi ile televizyon hayatına başlamıştır.

BAKMADAN GEÇME!