Sinem Kobal: Estetiğe karşı değilim

Güncelleme Tarihi:

Sinem Kobal: Estetiğe karşı değilim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2013 09:34

All dergisi, ilk kez kapak çekimini yurtdışında yaptı, Sinem Kobal’ı Milano’da objektif karşısına geçirdi. Genç oyuncu, fotoğraf çekiminin ardından hakkında merak edilenleri anlattı.

Haberin Devamı

* “Dadı” günlerinden beri hayatında çok şey değişti mi?          
- Tabii ki o günden beri hayatımda çok şey değişti. Bir kere büyüyorum. Yaşadıklarım ruhuma, karakterime çok şey katıyor, farkındalıklarım gelişiyor. Tecrübe denilen şey yavaş yavaş etkisini göstermeye başlıyor. Ama değişmeyen tek şey aynı öğrenme açlığı. Daha çok gencim, öğrenecek çok şey var.

* Giyim stilini nasıl özetlersin?         

- Giyim tarzımı sade ama şık diye özetleyebilirim. Eskiden asla giymem dediğim şeyler oluyordu ama bazı ‘asla’ dediklerim zamanla değişti. Mesela bundan dört-beş sene önce “Asla tayt giymem” derdim, şimdi çok seviyorum. “Moda o kadar sıkıcıdır ki, her yıl değişir” demişler. Bu sözü hem çok severim hem de inanırım.

* Arda Turan’la yakında evleneceksin ve onun mesleğinden dolayı da bir ayağınız yurtdışında olacak. Yabancı bir ülkede, dil sıkıntısı gibi problemler oluyor mu?

- Göreceğiz. (Gülümseyerek) Şimdiye kadar öyle bir sıkıntı yaşamadığımı söyleyebilirim.

* Romantik biri mi yoksa realist misin?

- Dönem dönem değişmesine rağmen genelde realistim galiba. Ama bu uçsuz bucaksız hayaller kurmuyorum anlamına da gelmiyor benim için...

GİTTİĞİM YERİN HAKKINI VERİRİM

* Formunu neye borçlusun?


- Çok hareketli biriyim. Yemek yemeyi de severim ama hareketim ve sporumla bunu dengeliyorum. Kebapçıya gidip salata isteyenlerden değilim. Gittiğim yerin hakkını veririm ama sonrasında dikkat ederim.

* Yüksek sesle bağırıp çağıran mı yoksa sessizliği tercih edenlerden misin?

- Sinirlendiği zaman anında tepki verenlerden değilim. Ama bu beni yoruyor. Keşke tepkisini hemen gösteren insanlardan olsaydım. Konuşup rahatlayabilecekken susmayı tercih edenlerdenim. Benim anında tepkimi göstermem gerçekten çileden çıkmış olmam gerekiyor. Haksızlık ve yalana tahammülüm yok. Çileden çıktığım zamanlar öyle durumlar.

Haberin Devamı

ESTETİĞE KARŞI DEĞİLİM

* Estetik uygulamalara bakış açın nasıl?

- Şu an benim için uzak ama insanlara kendini iyi hissettiren hiçbir şeye karşı değilim. Tabii ki dozunu kaçırmadığı ve gerekli olduğuna inandığım sürece. Seni mutsuz eden şeyi değiştirebiliyorsan ve sonuçtan mutlu olacaksan neden olmasın ki?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!