Simpsonlar marka giyer

Güncelleme Tarihi:

Simpsonlar marka giyer
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2007 00:00

Televizyon tarihinin en uzun ömürlü çizgi dizisi Simpsonlar’ın beyazperdeye uyarlandığını biliyorsunuz. "The Simpson’s Movie" tüm dünyada gişe rekorları kırıyor. İyi de gazetenin stil sayfası niye bunlardan bahsediyor? Çünkü Amerikan Harpers Bazaar dergisi Ağustos sayısında Simpsonlar’la ilgili bir moda çekimine yer verdi. Çekimin adı "The Simpsons go to Paris, with Linda Evangelista". İlüstrasyonlarda Linda Evangelista, Versace; Marge Simpson, Karl Lagerfeld; Lisa Simpson ise Lanvin giyiyor.

Amerikan Harpers Bazaar dergisi Ağustos sayısının moda sayfalarında onlara yer verdi. "The Simpson’s Movie" filminden esinlendi ve The Simpsons go to Paris, with Linda Evangelista" adlı bir hikaye kurguladı. Hikayeye göre Simpsonlar eski top modellerden Linda Evangelista ile birlikte Paris’e gidiyorlar, tasarımcıların showroom’larını ziyaret ediyorlar, defileleri en ön sıradan izliyorlar, kısacası modanın tadını çıkarıyorlar. Giydikleri, taktıkları, kullandıkları her şey marka. Marge, Jean Paul Gaultier çanta takıyor, Homer Karl Lagerfeld gibi giyiniyor. Victor&Rolf defilesine Marge’ın ikiz kız kardeşleri de konuk oluyor. Homer, Paris seyahati boyunca bir dolu Louis Vuitton bavulu taşımaya çalışıyor.

Çekimin en komik karakteri her zaman olduğu gibi Homer Simpson. Karl Lagerfeld showroom’unda Karl Lagerfeld’in kendisi gibi, Victor&Rolf showroom’unda ise iki tasarımcının birleşimi gibi giyinmiş.

Harpers Bazaar dergisinin yaptığı illüstratif moda çekiminin tek bir nedeni var. O da The Simpson’s Movie’nin başarısı. Hatırlayalım: Film pazarlama maliyeti dışında yaklaşık 80 milyon dolar gibi küçük bir bütçeye mal olmuştu. Buna rağmen şu ana kadar tüm dünyada yaklaşık 170 milyon dolar hasılat elde etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!