Şimdi eğlence zamanı

Güncelleme Tarihi:

Şimdi eğlence zamanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2011 08:19

Fenerbahçe takımı, şampiyonluğu önceki akşam Billionaire Club’ta kutladı. Futbolcular, eğlenceye tam kadro katıldı.

Haberin Devamı

Taraftarla omuz omuza              

Haftalardır Trabzonspor’la başa baş mücadele veren Fenerbahçe, son maçta Sivas’ı yenerek averajla şampiyon oldu. Takım, stresini Billionarie Club’ta düzenlenen partide attı. Kutlamaya katılanlar arasında Burak Kut, Bilgi Öztürk, Şirin-Neşet Yalçın, Raif-Esra Dinçkök gibi ünlü taraftarlar da vardı.

Sabaha kadar dans 

Evli oyuncuların tamamının eşleriyle katıldığı parti, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. şampiyonluk yarışını son ana kadar bırakmayan Fenerbahçeliler, zaferlerini şarkılar ve danslarla kutladı. Uzun gece birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Yırtık modası

Caner Erkin’in eşi Asena, tamamı yırtık siyah taytıyla dikkat çekti. 

Başarımı eşime borçluyum 

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Andre Dos Santos, çıkışta “Başarımı eşim Suelen’e, onun verdiği desteğe borçluyum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Aile saadeti

Kutlamaya birlikte katılan Volkan-Zeynep Demirel çifti, gecenin en güleryüzlü isimlerindendi...

50 lira üstünü aldı

Alex De Souza ve eşi Daianne, alkollü araç kullanmak istemedikleri için mekana taksiyle geldi. Ünlü futbolcu, bu sayede ne kadar tutumlu olduğunu da gösterdi. Taksiciye 50 lira veren Alex, para üstü olan 15 lirayı almadan araçtan inmedi.

Zor da olsa içeri girdi

Kutlamaya katılmak isteyen Lerzan Mutlu, adı davetliler arasında bulunmadığı için görevliler tarafından geri çevrildi. Ama pes etmedi, uzun süren ısrarları sonucunda içeri girmeyi başardı.

Romantik dans

Fenerbahçe’nin Nijeryalı defans oyuncusu Joseph Yobo, eşi Adaeze ile yaptığı romantik dans şovuyla takım arkadaşlarından alkış aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!