Silahı almasaydım kafamızda patlatacaktı

Güncelleme Tarihi:

Silahı almasaydım kafamızda patlatacaktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2011 09:49

Türkücü İzzet Yıldızhan ile Nihat Doğan’ın Ankara’da bir otel odasında 4 kadınla yaşadığı skandalın yankıları sürüyor. O gece odada bulunan kadınlardan Y.A. yaşananları anlattı.

Haberin Devamı

İşte Y.A'nın söyledikleri: İzzet Yıldızhan arkadaşımız M. ile zorla ilişkiye girmeye çalıştı. Bizimle de zorla ilişkiye girmek isteyince tuvalete kaçtık.

Tuvaletten çıktığımızda İzzet silahını Elif’in kafasına vuruyordu. İşaret parmağı tetikdeydi. Elinden almasaydım birimizin kafasında patlayacaktı..

 Türkücü İzzet Yıldızhan ile Nihat Doğan’ın Ankara’da bir otel odasında 4 kadınla yaşadığı skandalın yankıları sürüyor. Yıldızhan’ı kendilerine darp ve hakaret etmekle suçlayan kadınlardan Y.A ve N.U. 1518 no’lu otel odasında neler yaşandığını anlattı. İşte Y.A.’nın açıklamaları:

- Ben 21 yaşında bir reklam ajansına bağlı olarak çalışıyorum. Yani öyle söylendiği gibi tele-kız, eskort kız değilim. Arkadaşımız Elif’in daveti üzerine o otel odasına gittik. Bu arada Elif’le İzzet Yıldızhan tam 4-5 aydır birlikte, görüşüyorlar. Hatta İzzet’in İstanbul’daki evinde de sık sık buluştuklarını biliyorum. O gece de buluşmak için Elif’i aradı. Elif de bizi de davet edince gittik.

Haberin Devamı

- Kesinlikle bir para pazarlığa falan olmadı. Hatta bunun ispatı için de mahkemeden hem bizim hem İzzet’in telefon kayıtlarımızın deşifresini bile istedik. Bize telekız denilmesine çok üzüldük. İzzet kendisini haklı çıkarmak bize bu iftirayı attı. Neyse o geceye döneyim. İzzet ilk başka çok normaldi, bizimle normal bir şekilde sohbet ediyordu. Sonra odaya Nihat Doğan da geldi. Ama öyle söylediği gibi şarj aletini almak için gelmedi, sohbet etmek için geldi. O da arkadaşım N.U’ya iltifatlar yağdırmaya başladı. Nihat N.’ye “Seda Sayan’a benziyorsun, gözlerin çok güzel. Ben sarılara hastayım” dedi. Bu arada arkadaşım N. gerçekten Seda Sayan’a benzer. Onun yanağını sıkıp, öptü. Ama öyle bir hayranını öper gibi öptü. Sonra bize Seda Sayan için yazdığı “Bi tanesinden bi tanesine” şarkısını okudu. Arkadaşımız M. ile fotoğraf çektirdi ama sonra otel odasında fotoğraf çektirdi diye panik oldu. Kızın telefonunu eline alıp, galiba fotoğrafı sildi.

Rezil bir geceydi hepimiz rezil olduk

- Bu arada Nihat Doğan ‘odamda kız arkadaşım vardı’ diyor. Bu doğru değil öyle olsa İzzet Yıldızhan Nihat’ın odasına bornozla gider mi? Zaten ne olduysa Nihat’ın odasına gittikten sonra oldu. Odaya geri döndüğünde İzzet değişmişti. Bir şey içtiği bakışlarından belliydi. Nihat, İzzet’in sinirli olduğunu anlayınca odasına geri döndü. Ama İzzet odaya hiç normal gelmedi. Hatta polisler bile bize ‘yanınızda bir şey içti mi’ diye sürekli sordu. Çünkü İzzet bize insan gibi değil hayvan gibi davranmaya başladı. Arkadaşımız Elif’e ilişkiye girmek için saldırdı. Biz hemen arkamızı döndük.

Haberin Devamı

- Sonrasında arkadaşımız M. ile zorla ilişkiye girmeye çalıştı. Bizi zorla öpmeye, bizimle de ilişkiye girmeye çalıştı. Bunun üzerine hemen tuvalete kaçtık. Arkadaşımız M.’nın çığlıkları üzerine tuvaletten çıktık. İzzet silahını Elif’in kafasına kafasına vuruyordu. Bu arada elinden silahı ben aldım. İşaret parmağı tetikteydi, patlayabilirdi korktum ama arkadaşıma bir şey olmasın diye silahı aldım. Silahı elinden almasaydım birimizin kafasında patlayacaktı ya da vücudunun başka yerinde. Silahı havluya sarıp küvete sakladım. Odadan kaçarken de “silahın küvette” diye bağırıyordum. Arkadaşımız M. “Seni polise şikayet edeceğim” dediği için İzzet çantasına para sıkıştırmaya çalıştı. Gerçekten rezil bir geceydi ve biz de rezil olduk.

Haberin Devamı

- Yıldızhan’ın bir yakını ‘Şikayetlerini geri alsınlar’ demiş. O arkadaşlarımız da bize “Arkası kuvvetli, size birer tane sıktırır” diyor.

“Artık ikisini de görmek istemiyorum”

1518 no’lu odada bulunan kadınlardan biri olan N.U ise şunları anlattı: “İzzet Bey bize çamur atmak için elinden geleni yaptı. Bizi tele kız yaptı. Ben 9 Eylül Üniversitesi Bilgisayar Teknikleri ve Programlama bölümünde okuyorum. 2. sınıftayım ve kaydımı yurt dışında abimin yanına gideceğim için dondurdum. Abim İngiltere’de Wigans’da İtalyan restorantı işletiyor. Ailemin durumu çok iyi. Elif’in daveti üzerine o otele gittik ve sadece Nihat’la bir samimiyetim oldu. Hatta benden hoşlandığı için sonrasında dışarıda bile görüşmek istedi. Ama öyle kabus dolu bir geceydiki ikisini de hayatım boyunca görmek istemiyorum.”

Haberin Devamı

Çelişkili ifadeler kafaları karıştırdı

İzzet Yıldızhan ve Nihat Doğan’la otel odasında yaşadıklarıyla gündeme oturan kadınların olayın ardından verdikleri beyanlarla karakoldaki ifadelerin farklılığı akılları karıştırmıştı. Yıldızhan’ın sevgilisi olduğu söylenen E.S.K. (20) emniyetteki ifadesinde “Beni dövdü, silah gösterip tehdit etti, zorla ilişkiye girmek istedi” demişti. Yıldızhan’ın M.Y. isimli kadınla ters ilişkiye girmek istediği için olay çıktığını söyleyen kadınların emniyette “İzzet dördümüzle de cinsel ilişkiye girdi” demesine karşılık basına konuşmalarında Yıldızhan’ın sadece E.S.K ile birlikte olduğunu ileri sürmeleri ise akıllarda soru işareti bıraktı. (Vatan Gazetesi)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!