Şık İstanbul

Güncelleme Tarihi:

Şık İstanbul
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2011 16:30

Haberin Devamı

İstanbul Fashion Week 2011 Moda Günleri’nin ilk günü müthiş şovlar ve unutulmaz görüntülerle geride kaldı. Davetliler, şıklık konusunda podyumdaki mankenlerle yarıştı.

Yazı         
----
Santral İstanbul Ana Galeri’de düzenlenen moda haftasının ilk gününde, Arzu Kaprol’den Atıl Kutoğlu’na birçok başarılı tasarımcı yeni koleksiyonlarını sergiledi. Düzenlenen defilelerde dünyaca ünlü modeller görev aldı.

Jermaine Jackson’dan Dita Von Teese’e birçok dünya yıldızını ağırlayan organizasyonun ilk gün finalinde bir de parti düzenlendi. Görkemli parti, moda, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simalarını bir araya getirdi.


RESıMALTLARI
------------
Elle partisi
Ramsey firması, defilenin ardından Elle dergisi işbirliğiyle “Ramsey&Elle Fashion Party” başlıklı bir parti düzenledi.

Haberin Devamı

Sıra dışı konsept
Enerji Müzesi’nde gerçekleşen Ramsey Onyx Evolution defilesi sıra dışı konseptiyle beğeni topladı. Defile, erkeklerin de önümüzdeki kış kürk modasına uyacağının sinyallerini verdi.

Paris provası
Arzu Kaprol, Paris Moda Haftası’nda tanıtacağı “Archeology of the Future” (Gelecegin Arkeolojisi) koleksiyonunun konsept sunumunu Kuruçeşme’deki showroom’unda gerçekleştirdi.

“Kuşlar”dan esinlendi
Atıl Kutoğlu, Alfred Hitchcock’un “Kuşlar” filminden esinlenerek yarattığı koleksiyonuyla çok ilgi çekti. Alman top model Franciska Kruppe’nin podyuma çıktığı defileyi izleyenler arasında Michael Jackson’ın abisi Jermaine Jackson da vardı.

Yeni trendler
İstanbul Fashion Week’in açılış gününün üçüncü defilesi, Giovane Gentile ve Giovane G. Designers’ınkiydi. Koreografisini Uğurkan Erez’in yaptığı defile, erkek modasının yeni trendlerine dair önemli ipuçları verdi.

Kazaz korkuttu
Günün ilk defilesini Gizia düzenledi. Baş manken Tuğçe Kazaz’ın giydiği elbisenin uzun eteği nedeniyle düşme tehlikesi atlattığı defilede Matteo Ferrari’nin sevgilisi Elisabeth Maymo da podyuma çıktı.

Nostaljik tasarımlar
Modacı Zeynep Erdoğan’ın tasarladığı kıyafet ve aksesuvarlarda geçmişin izleri vardı. Defilede Tülin şahin de podyuma çıktı.

Haberin Devamı

Sırtlar fora
Farklı materyalleri bir arada kullanan Zeynep Erdoğan’ın koleksiyonunda derin sırt dekolteli parçalar dikkat çekti.

ıddialı erkekler
Niyazi Erdoğan’ın defilesinde ilginç mesajlı tişörtler ve canlı renkler ön plana çıktı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!