Sıfır KM

Güncelleme Tarihi:

Sıfır KM
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2009 16:31

Beyoğlu Hayal Kahvesi
10 Kasım 2009
22:30

Haberin Devamı

LEVENT YÜKSEL, VOLKAN ÖKTEM VE ANT ŞİMŞEK’TEN
OLUŞAN SIFIR KM GRUBUNUN İLK ALBÜMÜ
“SIFIR KM ALBÜM” ÇIKTI

Bas gitar ve vokalde Levent Yüksel, davulda Volkan Öktem ve gitarda Ant Şimşek’ten oluşan "Sıfır KM" iki yıl süren çalışmalarının ardından ilk albümleri “Sıfır KM Albüm” müzik marketlerde yerini aldı.

Kendi enstrümanlarında Türkiye’nin en önemli müzisyenlerinden oluşan Sıfır KM, Masstival başta olmak üzere yaptıkları çeşitli konserlerle dinleyici kitlelerini genişletmekle kalmayıp alternatif müzik dünyasında yeni bir sayfa açmayı başardı. Yaklaşık iki yıl önce ilk kez B Sides projesiyle, Levent Yüksel albümlerinde ön plana çıkmamış şarkıların coverlarıyla beğeni topladılar. İki yıl içerisinde kendi bestelerine ve sözlerine ağırlık vererek farklı bir repertuar oluşturdular. “Sıfır KM Albüm”de gruba ait 6 yeni bestenin yanı sıra yine Levent Yüksel’in unutulmaz şarkılarından “Med Cezir”, “Zalim” ve “Yas”ın da yeni versiyonları bulunuyor. Ayrıca albümde iki bestenin söz ve müziği Ant Şimşek’e ait...

Levent Yüksel, Volkan Öktem ve Ant Şimşek’ten oluşan grubun adını ise ilk kurulduğunda yakın arkadaşları Selim Demirdelen’in “Yeni oluşum ve yeni heyecan... Bu yüzden grubun adı ‘Sıfır KM’ olsun” sözleri belirledi.

Yapımcılığını id iletişim’in yaptığı albümün kayıtları ise 101 stüdyolarında Alp Turaç ve Berk Kula tarafından gerçekleştirildi.

Grubun album sonrası ilk konseri 10 Kasım’da Beyoglu Hayal Kahvesi sahnesinde.

Haberin Devamı

NE KADAR: 28,50 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!