Sıcak günleri, yeni aşkları sabırla beklerken vitrinlere göz atabiliriz

Güncelleme Tarihi:

Sıcak günleri, yeni aşkları sabırla beklerken vitrinlere göz atabiliriz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

Nazlı erkeklere

Bazı adamlar vardır sadece beyaz don severler. Ama aşık olunca işin rengi değişir, hatırlarlar ki, yenilenme, insanın doğasında var. Farklı modellere, renklere gönülleri kayar. İşte bu nazlı yakışıklılar için Jockey çok sayıda seçenek sunuyor.

Klasik sevenlere!

İGS bu yıl çeşitli çizgilerde koleksiyonlar hazırladı. Classique by İGS, koyu füme, lacivert ve kahverenginin hakim olduğu, iğne ve tebeşir çizgili takım elbiselerden oluşuyor. Ayrıca sarı, lacivert, gri tonlarında ceketleri de var. Gömleklerde ise yılın rengi, mavi ve beyaz!

Geleceğiniz belli!

Boşuna fal baktırmayın. 2000'li yıllarda ne giyeceğiniz belli. Kadınlar renkli takım elbiselerden vazgeçmeyecek, erkekler spor giysileri giymeye devam edecek! Benetton böyle söylüyor. Yeni sezonu merak ediyorsanız 42 renkte 291 model sizi bekliyor.

Çalışan kazanır

Hareketli kadınlar için özel bir tasarım. Renkleri zengin, kumaşları çeşitli. Çarşı mağazalarının markası Altimod, kadınlar tarafından beğeniliyor olmalı ki, her yıl daha zengin modellerle kendini gösteriyor.

Muhteşem çantalar

Kendinize hediye almak istediniz, sevgilinize hediye almak istediniz, çantaya ihtiyacınız var. Bakabileceğiniz seçeneklerden biri de Bree. Mağazası geçtiğimiz haftalarda açıldı. Teşvikiye'de karakolun yanından girin, aşağıya doğru yürüyün. DKNY mağazasının karşı tarafında. Natürel renklerde olan çantalara bakmayı da unutmayın.

İnciyi severiz

Kadınlar inciye bayılır, hele inci taktıklarında, kıyafetlerine yakışan saatlere daha da hayran olurlar. Seiko bu talebi değerlendirip, Conseptual Ladies adını verdiği özel bir koleksiyon hazırlamış. Kırmızı rugan kayışlı sevgiliniz için olabilir, metal bileziklisi ise anneniz için.

Gözlerdeki gri

Gizmo'nun tasarımları hakkında verdiği bilgilere bakılırsa, bu yıl gri modaymış. Ayrıca beyaz, şarap rengi, lacivert, açık kahverengiyle de sık sık karşılaşılıyor. Emprimeler ve çizgili kumaşlar da dikkat çekmiyor değil. Keten, viskon, şifon dokumalar sıklıkla kullanılmış.

Kara bulutlar dağılsın

Eğer kışın siyahtan bıkmadıysanız, hem gündüz hem de geceleri sevgilinizle gittiğiniz mekanlarda şık görünmek istiyorsanız, Vakkorama Division tasarımlarına bakabilirsiniz. Viskon, krep, saten, jarse dokularda... Erkeklere ise sade, şık, modern, klasik giysiler, yine aynı koleksiyondan.

Sportif sevgililer beğenebilir

Eğer sevdiğiniz insan spora meraklıysa, hediye seçeneklerinizden biri de, Adidas saatler. Leisure, Adventure, Equipment isimli serilerinde teknoloji harikası, son derece işe yarar ve şık saatler bulunuyor. Meşhur bir marka olduğu için de insanlar hoşuna gidenleri güvenerek alıyor. Siz güvenmiyorsanız, bir yıl garantisi olduğunu Adidas çalışanları hatırlatıyorlar.

Yılın makyajı

Dracula by Carlos, bu yazın ‘‘in’’ makyajı olmaya aday. Yeşil maskara, yeşil ruj, yeşil ojeyle vampirella olmamak mümkün değil. Zaten Rubinstein'ın bu koleksiyonun adı da bu nedenle Dracula by Carlos. Farklı makyaj yapmak isteyenler için ideal. Hakikaten, farklı!

Transparan Damat

Bu sizin bildiğiniz damatlara pek benzemiyor. Geceleri yaşayan Damat Tween erkeği, vücuda oturan transparan gömlekler, kağıt gibi koyu renk trikolar, tek düğmeli ceketler, şantuk parlak kumaşlar, bordo, yeşil gibi göz alıcı renkler, kravat iğneleri seviyormuş da, bilmiyormuşuz!

Terziliği mükemmel

Ermenegildo Zegna İlkbahar-yaz koleksiyonunu hiç vakit kaybetmeden Ocak ayında sergilemeye başladı. Çünkü dünyada böyle oluyor. Erkenden tasarımlar tanıtılıyor. Zegna'nın farkı, eğer meraklıysanız bilirsiniz, terziliği. Bir de yeni bir kumaş çıkardı, dokuz ay boyunca giyilebiliyor, adı 15 Mil Mil 15. Parlak ipeklerin de çok şık göründüğünü söylemek de fayda var.

Dekolteden vazgeçilir mi

Roman, annelerimiz için özel bir koleksiyon hazırlamış. Gök mavisi, uçuk sarı, nil yeşili, toz pembe, ekru gibi renkler var. Asimetrik boyun dekolteleri, drapeler, volanlar, kapri pantolonlar, kimono elbiseler de hiç fena durmuyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!