Sibel’in sahnesi ilham verdi

Güncelleme Tarihi:

Sibel’in sahnesi ilham verdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2012 01:00

Tuvana Büyükçınar’ın “Storyteller” koleksiyonu için çekilen fotoğraflar, Sibel Kekilli’nin “Game of Thrones” dizisindeki sahnesini anımsattı.

Haberin Devamı

OYUNCU Naz Elmas ve manken Didem Soydan, ünlü modacı Tuvana Büyükçınar’ın “Storyteller” isimli 2011-2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu için objektif karşısına geçti. Styling ve dekor uygulamasını Hakan Öztürk’ün üstlendiği, Ayten Alpün Yılmaz’ın gerçekleştirdiği çekimlere Galata’da bulunan Kırım Kilisesi ev sahipliği yaptı. 19’uncu yüzyıldan izler taşıyan fotoğraflar, Sibel Kekilli’nin “Game of Thrones” dizisindeki sahnesine benzetildi.

Benzer dekor       

Sibel Kekilli, Amerika’nın HBO kanalında yayınlanan dizinin 9 ve 10’uncu bölümlerinde, oyuncu Peter Dinklage’in oynadığı Tyrion Lannister karakteriyle ilişki yaşayan Shae adlı fahişeyi canlandırmıştı. İkilinin sevişme sahnesi, büyük ses getirmişti. Tuvana Büyükçınar’ın koleksiyonu için çekilen fotoğraflarda yer alan manken, kullanılan dekor ve yaratılan atmosfer de akıllara işte o sahneyi getirdi.

Haberin Devamı

Ödül aldı 

Sibel Kekilli ile cesur sevişme sahnelerinde rol aldığı “Game of Thrones” dizisi, Peter Dinklage’e “en iyi yardımcı erkek oyuncu” dalında Emmy kazandırdı.    

                                             

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!