Show off Bedri Baykam!

Güncelleme Tarihi:

Show off Bedri Baykam
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2011 17:00

Bedri Baykam 20-23 Ekim 2011 tarihleri arasında Paris, Port Des Champ Elyseés’te, Show Off Fuarı’nda, Piramid Sanat standında sanatseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Kırmızıyı kullanarak tutkuyu, maviyi kullanarak huzuru, yeşili kullanarak canlılığı, griyi kullanarak hüznü, beyazı kullanarak saflığı anlatan hatta bunların yanı sıra ezber bozarak duygularımızı renklerle ifade edebilen, renkleri tualde ahenkle dansettiren, resim dünyasının ‘Harika Çocuk’u olarak anılan, renklerin ustası Bedri Baykam, bu kez Paris’te, 20 – 23 Ekim tarihleri arasında sanatseverlerle buluşmayı bekliyor.

Her yıl daha fazla sanatseveri bir araya getiren ve bu yıl 6.’sı düzenlenen, FIAC’ın bir uzantısı olan Show Off Fuarı, Paris’in artık gelenekselleşen çağdaş sanat haftasında, 20-23 Ekim 2011 tarihleri arasında sanatseverlere kapılarını açıyor.

Aynı günlerde yapılan FIAC fuarıyla eşzamanlı gerçekleştirilen Show-Off’ta uluslararası birçok galerinin, birbirinden iddialı sanatçılarının kişisel sergileri yer alacak.

Haberin Devamı

Bedri Baykam’ın 2007 yılından bu yana ürettiği, Monaco, İstanbul, Paris, Londra, Berlin, Kaliforniya, Şangay başta olmak üzere, dünyanın birçok yerinde sergilenen 4 Boyutlu (4D) işleri Piramid Sanat C4 standında sanatseverlerle buluşacak.

Baykam’ın 2010 Yılında Paris’in Pinacotheque Müzesi’nde “Edvard Munch’a Saygı” ismi ile sergilenen 4D işlerinden birkaçı da fuarda görülebilecek.  Aynı zamanda geçtiğimiz Mayıs ayında ünlü Roland-Garros stadının içinde yer alan Fransa Tenis Federasyonu Müzesi’nde açılan, yine sanatçının 4D işlerinden oluşan “Bedri Baykam’ın Hayali Roland Garros Müzesi”  isimli sergi de Mart ayına kadar sürecek.

Show off Bedri Baykam
Show off Bedri Baykam

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!