Shakira ile düet yapabilirim

Güncelleme Tarihi:

Shakira ile düet yapabilirim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2008 00:00

22 yaşına kadar futbol oynayan Ozan, geçirdiği kaza sonrası müziğe yöneldi. Hollanda’da yaşayan, Ozan, "Bi Gecelik Aşk" adlı ikinci albümünü Türkiye’de çıkardı. Büyük hedefleri olan şarkıcı, "Shakira ile düet yapabilirim" diyor.

Avrupa’nın popstarı oldunuz sonra albüm çıkardınız. Nasıl bir duygu bu?

- Ben aslında yarışmayı çok fazla önemsemedim, hobi olarak gördüm. Asıl hedefim kendi şarkılarımla kendi albümümü yapmaktı. Birinci olduktan sonra bunu yaptım. "Bi Gecelik Aşk" adlı ikinci albümümü de Eylül ayında piyasaya sürdük.

Siz daha çok yurtdışında seviliyorsunuz galiba...

- Aslında şarkılarım Türkiye’de biliniyor ama beni çok fazla ekranlarda görmedikleri için yüzümü tanımıyorlar. Nereye gitsem ismimden değil de şarkılarımdan tanıyorlar beni. Avrupa’da seviliyorum ama bence Türkiye’de daha çok seviliyorum.

Peki Hollanda da ne yapıyorsunuz?

- Müziğe devam ediyorum. Daha önce orada futbol kariyerim vardı benim. Hollanda’da birinci ligde bazı takımlarda oynadım. Ajax cd, Nec Breda’da forma giydim. Sonra Gençlerbirliği’ne transfer oldum. Bir talihsizlik oldu ve trafik kazası geçirdim. En az altı ay bir şey yapmamam gerektiği söylendi. Altı ay zaten hareketsiz duramayacağım için müzikte ilerlemeye, kendi parçalarımı yazmaya başladım. Böylece yeteneğim ortaya çıktı.

Neden albümünüzü Türkiye’de çıkarma gereği duydunuz?

- Ben parçalarımı Türkçe yaptım, Türkçe okudum. Avrupa’da da bir hayran kitlem var ama benim asıl adımı duyurmak istediğim yer Türkiye. Ben buranın çocuğuyum. Burada kendimi duyuramazsam nerede duyuracağım. Avrupa’dan teklifler de geliyor bana, inanın çok büyük şirketlerden teklif geliyor.

Türkçe söylemeniz yönünde mi yoksa yabancı dilde söylemeniz yönünde mi teklifler geliyor?

- Hem İngilizce hem Türkçe. Zaten beş tane yabancı dilim olduğu için yabancı dilde şarkı söylemekte zorluk çekmem. İleride kendi çabamla daha iyi işler yapmak istiyorum. Türkiye’de bu şartlarda iyi bir şey çıkarabiliyorsam daha iyisini de yapabilirim. Yeni albümümü de dinleyenler çok beğendiler.

Albümünüzdeki hangi şarkılarınıza klip çekmeyi düşünüyorsunuz?

- Sezen Aksu şarkısı "Şanıma İnanma"ya ya da "Canıma Yetti"ye klip çekilecek.

Yurtdışından gelen teklifleri değerlendirecek misiniz?

- Aynen öyle. Amerika’da da ismimimi duyurmak istiyorum. Oradan gelen teklifler de çok cazip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!