Sezen yıkıp geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Sezen yıkıp geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2001 01:43

Uzunca bir süredir ortalarda görünmeyen Sezen Aksu, muhteşem bir gösteriyle seyircinin karşısına çıktı. Maslak Efendy Show Theater'da gerçekleştirdiği gösteride 3.5 saat sahnede kalan Minik Serçe, şarkıları kadar stand-up'çı yanıyla da izleyicileri kahkahadan kırıp geçiriyor.

Geçtiğimiz yaz gerçekleştirdiği Maslak Parkorman'daki konserlerinin ardından bir süre ortalarda görünmeyen Sezen Aksu, muhteşem bir dönüşle seyircileriyle buluştu. Maslak Efendy Show Theater'da izleyicinin karşısına çıkan Sezen Aksu, 3,5 saat sahnede kalıyor ve son derece keyifli bir gecenin altına imzasını atıyor. Sahnedeki performansı kadar, söylediği eski ve yeni şarkılarıyla da beğeni toplayan Aksu, ayrıca programına bir saati bulan ve çeşitli şovlar içeren stand-up gösteriler de ekliyor. İlk bölümde beş şarkı seslendiren Sezen Aksu, daha sonra kulak mikrofonu takıp stand-up gösterisi kıyafeti giyerek tek kişilik şovunu gerçekleştiriyor.

Konseri sırasında dört kostüm değiştiren sanatçı, stand-up gösterisi ve ekibiyle yaptığı şovlar için de kılıktan kılığa giriyor. Modacı Neslihan Yargıcı ile Türk ve yabancı mankenler arasındaki farkı anlatan kısa bir defile yapan Aksu, ardından da Yargıcı'yla birlikte gündüz kuşağında programa çıkan psikologların taklitleriyle konuklarını kahkahaya boğuyor. Sezen Aksu'yu izleyenler, ön masa için 100, orta masalar için 70, bar için 35 milyon lira ödüyor.

Herkes payını alıyor

LADİN İKTİDARSIZ MI

Ladin'in neden terörist saldırıları yaptığını öğrendim. Ladin, dünyanın en sofistike terörist eylemini yaptı. Şapka çıkarmamak elde değil ama Ladin bir Amerikalı kadınla ilişkisinde başarısız olduğu için yapmış.

YENİ BABA UMUTSUZ

Bayram boyunca diğerlerine göre daha dişli çıkan yeni babamız hiç güzel mesaj vermedi. Halka hep ülkeyi soyup soğana çeviren insanları şikáyet etti. Biraz vatandaşlarının gururunu okşamalı ve hayırlı mesajlar vermeliydi. Haddinden fazla dürüst ve inatçı birisi ve bana göre biraz hasta ve doktora görünmesi lazım.

NİLÜFER TORPİLLİ

Show TV'yi izliyorum. Eşini kaybeden pandanın yanına yeni bir erkek panda getirmişler. Fakat dişi yüzüne bile bakmamış. Görüntüye Nilüfer'in ‘‘Caddelerde Aşk Var’’ şarkısı eşlik ediyor. Ölen eşini arayan ve yenisine yüz vermeyen panda bu müziği dinler mi? Keşke benim, ‘‘Ben sende tutuklu kaldım’’ şarkımı koysalardı. Tabii, Muhtar faktörünü unutmamak lazım, Nilüfer'e yarıyor.

NEDEN GÖSTERMEDİM

Televizyonda görüyorum, herkes orasını burasını gösteriyor. Bir ben gösteremedim. Taş gibi kadınım, hiçbir şeyimi sergileyemedim, çünkü babam izin vermedi. Dünyada popo, bacak ve göğsü olan tek kadının ben olduğumu düşünüp beni gizledi. Şimdi artık hiçbir yerimi gösteremem.

ÇIT-ÇITLI SİLİKONLAR

Bir kız var haberde, silikonları patlamış. Yüzüstü yatarsa patlar tabii. Sırtüstü yatması lazım. Hem senin neyine sanayi tipi silikon yaptırıyorsun. Doktorlar şu silikonun çıt-çıtlısını yapsalar ya! Kadınlar lazım olduğu zaman takıp rahatça çıkarsınlar.

GÜL MEMELER NEDEN YAZILDI

Ne zaman kumsalda göğüsleri açık koşan bir kız olsa, benim ‘‘Gül Memeler’’ adlı şarkım fonda yer alıyor. Ben şarkıyı bunun için yazmadım.

Uzun bir süredir hayranlarından uzak kalan Sezen Aksu’nun Maslak Efendy Show Theater’da yaptığı gösteri her gece dolup taşıyor. 3.5 saat sahnede kalan Minik Serçe, sarkıları kadar esprileriyle de izleyenlerine muhteşem bir gece yaşatıyor. Sezen’in esprilerinden nasibini almayan neredeyse yok.

Sezen Aksu, programın stand-up kısmında, ünlü modacı Neslihan Yargıcı ile birlikte Türk ve yabancı mankenler arasındaki farkı anlatan kısa bir defile yapıyor.

Program boyunca kılıktan kılığa giren Sezen Aksu, hayranlarından uzak kaldığı zamanı boşuna geçirmediğini gözler önüne sererken, yeni kasetinin ilk ipuçlarını vermeyi de ihmal etmiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!