Sezen ve çetesi

Güncelleme Tarihi:

Sezen ve çetesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2011 12:27

17’nci Kral Müzik Ödülleri, önceki akşam Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecede sahne alan Sezen Aksu, mayıs sonunda çıkacak “Öptüm” adlı yeni albümündeki şarkıları ilk kez seslendirdi.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı daha sonra öğrencileri Levent Yüksel, Aşkın Nur Yengi ve Sertab Erener’le birlikte eski hit şarkılarından oluşan bir potpuri sundu. Dörtlü, renkli performansının sonunda ayakta alkışlandı.

Sırtına tülbent koyun, terlemiştir
  
Sezen Aksu’ya bir şarkısında oğlu Mithat Can Özer de gitarıyla eşlik etti. Özer sahne arkasına giderken, Aksu diğer orkestra elemanını yanına çağırarak “Mithat Can’ın arkasına tülbent koyun, terlemiştir” dedi.  

Yeni şarkılar 

Mayıs sonunda çıkacak “Öptüm” adlı yeni albümünün şarkılarını ilk kez ödül gecesinde okuyan Sezen Aksu, izleyicilerden tam not aldı. Sezen Aksu daha sonra Levent Yüksel, Aşkın Nur Yengi ve Sertab Erener ile birlikte eski hit şarkılarını seslendirdi ve performansının sonunda ayakta alkışlandı.

Haberin Devamı

Analar neler doğuruyor!

Sezen Aksu’ya ilk şarkısında oğlu Mithat Can Özer de gitarıyla eşlik etti. Özer sahne arkasına giderken, Aksu diğer orkestra elemanını yanına çağırarak “Mithat Can’ın arkasına tülbent koyun, terlemiştir” dedi ve “Analar neler doğuruyor” diyerek de oğluna olan sevgisini ifade etti.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!