Seyirlik saçlar

Güncelleme Tarihi:

Seyirlik saçlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

Nişantaşı Neco Kuaför'de düzenlenen saç şovda, değişik şekillerdeki ekleme saçlar, sprey boyalar, büyük topuzlar ve inci şeklindeki tokalar ilgi çekti. Saçları hazırlayan kuaförler Nihal, Muhittin ve Neco, bir kadını güzel gösteren en önemli unsurlardan birinin saç olduğunu söylerken hanımların saçlarına en az vücutları kadar önem vermeleri gerektiğini vurguladılar. Kuaför Neco, ‘‘İnsanlar nasıl sağlıklı olmak için çeşitli vitaminler kullanıp, bakım yapıyorlarsa saçları için de aynı özeni göstermeliler’’ sözleriyle kuaförlüğü, bir çeşit doktorluk olarak yorumladı. NMN kuaför çalışanları yaptıkları bakım metotlarıyla saçı daha sağlıklı gösterirken, böylece onu, fönün vereceği tahribattan da koruyorlar.

Topuz yapmak bir sanat

Şovda bu yıl büyük topuzların moda olacağı da gündeme geldi. Büyük, nostaljik saçlara eklenen gül şeklindeki tokalar, modele özel bir hava katıyor. Topuz yapmak için sanatsal bir içgörüye de sahip olmanın gerektiği belirtilirken, yapılan şov, bunun en iyi kanıtlarından biri oldu. Yapılan saç kadar aksesuarın da önemli olduğu ısrarla belirtilirken isteğe göre saça geçici renkte gölgeler de katılabiliyor.

Bu sene fantastik topuzların yanı sıra günlük topuzların da hanımlar tarafından rahatlıkla uygulanabileceğini söyleyen Kuaför Neco, fönlerde de hafif dalgalı, kadını daha cazibeli ve çekici gösteren fönlerin, katlı kesimlerin moda olduğunu belirtti.

Duygu Akar’ın kırmızı tonlarındaki yapma saçtan topuzundaki en büyük özellik gül şeklindeki aksesuvarlardı.

Mankenler Duygu Akar, Esra Dop ve Damla Günay’ın katıldığı şovda değişik saç modelleri tanıtıldı.Aksesuvarlar da saçları tamamlayan unsurlar arasında.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!