Seyircilerden özür dilerim

Güncelleme Tarihi:

Seyircilerden özür dilerim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2012 07:00

“Adını Feriha Koydum” dizisinin sezon finalinde rol alması beklenen, ancak diziye dönmeyen Vahide Gördüm özür diledi: “Senaryodaki bir durumdan dolayı istemedim, seyircilerden özür dilerim.”

Haberin Devamı

ALTAN GÖRDÜM VE VAHİDE GÖRDÜM (FOTO-GALERİ)

SEZON FİNALİ BÖYLE ÇEKİLMİŞTİ (FOTO GALERİ)  

VAHİDE Gördüm, geçtiğimiz yıl yakalandığı meme kanserine karşı verdiği savaşı kazandı, eski sağlığına kavuştu. Kemoterapi nedeniyle dökülen saçları yeniden çıkmaya başlayan ünlü oyuncu, önceki gün eşi Altan Gördüm’le birlikte Arnavutköy’deki Eftalya Balıkçısı’ndaydı. Sarı saçlarıyla dikkat çeken Vahide Gördüm, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına “Maşallah çok iyiyim, tıpkı eski günlerdeki gibi” dedi.

Rahatsızlığı nedeniyle ara verdiği “Adını Feriha Koydum” dizisinin sezon finalinde yer alması beklenen Vahide Gördüm, o bölümde neden oynamadığı sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Aslında sözüm vardı seyircilere ama son bölüme giremedim. Senaryodaki bir durumdan dolayı istemedim. Fatih Aksoy’dan rica ettim, o da sağ olsun beni kırmadı. Bu yüzden seyircilerden de özür dilerim.” “Adını Feriha Koydum”un yapımcısı Fatih Aksoy da Gördüm’ün yeni sezonda “Private Practice” adlı yapımdan uyarlanacak dizide rol alacağını açıkladı.

  

 

     

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!