Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2008 00:00

Cildinizi yaza hazırlayın

Tüm eczanelerde bulabileceğiniz anti-aging etkili M. Asam "Yapılandırıcı Ampul Kürü" ve olgun ciltler için önerilen "Vinolift Ampul Seti" kış koşullarından çıkan cildinizi yoğun bakıma alarak 14 günde yaza hazırlıyor. Teninizi yüksek miktarda nemlendiriyor, pürüzsüzleştirip enerji veriyor. İçeriğindeki C vitamininden 20,E vitamininde 50 kat daha güçlü bir anti-oksidan olan üzüm çekirdeği ekstresiyle tüm vücudumuzdaki zararlı serbest radikallerin yüzde 85’ini zararsız hale getiriyor. 14 günlük bakım kürünün yılda 3-4 kez uygulanması öneriliyor.

24 saat enerji

Skincode günün her saatinde cildinizdeki maksimum canlılığın tadını çıkarmanız için 24h Cell Energizer Cream’i geliştirdi. İçeriğindeki yoğun ekmek mayası sayesinde cilde yoğun enerji veren krem, 24 saat hücre yenilenmesi sağlayarak, cildin yeniden yapılanmasına katkıda bulunuyor. Aynı zamanda kırışıklıkları ve çizgileri görünür şekilde azaltıyor. Kimyasal madde, koku verici parfüm, koruyucu katkı maddeleri ve hayvansal katkılar içermiyor.

Sade tişörtler hafif gömlekler

Stefanel’in etnik, romantik, spor ve couture temalarından oluşan ilkbahar-yaz koleksiyonu güncel bir görünüm yaratıyor. Kadın koleksiyonunda; Afrika kumaşları, Karayip’in renkleri ve Japon kağıt sanatlarından origaminin geometrik şekilleri ön plana çıkıyor. Triko da, koleksiyonunun odak noktalarından. Bu sezonun renkleri toprak tonları, parlak yeşil, mercan kırmızısı, açık sarı, rafine turuncu ve mor. Erkek koleksiyonunda yazlık kazaklar, yakası kontrast renkte polo yaka tişörtler, yumuşak dokulu kargo pantolonlarla sade tişörtler ya da hafif gömlekler vazgeçilmezler arasında. Aksesuvardaysa büyük çantalar, beli vurgulayan ip ya da deriden oluşan elastik kemerler, şapkalar, çöl sandaletleri ve stiletto topuklar tamamlayıcı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!