Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2007 00:00

Spor görünmek isteyenlere

Türkiye distribütörlüğünü Konyalı Saat’in yaptığı Movado "Vizio" saatler, çağdaş ve şıklığını koruyan çizgileri bir arada sunuyor. Spor görünümlü koleksiyon, paslanmaz çelik ve karbon lifinden üretilmiş. Model mimari kayış tasarımı, bağlantıları sağlayan parlak mermi şekilli menteşelerle göze çarpıyor. Paslanmaz çelik kasası ve suya dayanıklı olması spor görünümünü tamamlıyor.

Seyahatte acısız epilasyon

Rowenta’nın epilasyon sırasında acıyı azaltan "Access Fresh Air Epilatör" modelleri ağrısız epilasyon ve hijyeni bir arada sunuyor. Epilatörün çalıştırıldığı anda devreye giren üfleme sistemi cildi serinletiyor ve hassasiyetini azaltıyor. Bu sayede acı hissi azalıyor. Vision sistemi, epilasyon bölgesini aydınlatarak ışıltılı bir sonuç elde etmenizi sağlıyor. Vücuda uyumlu yapısıyla koltukaltı gibi ulaşılması zor bölgelerde bile rahatlıkla kullanılabiliyor. Oynar başlığıyla vücudun tüm bölgelerine yüzde 100 temas ediyor. Ayrıca özel olarak geliştirilen silindir üzerinde dönen peeling başlığıyla epilasyon öncesi cildinizi ölü hücrelerden arındırıyor.

Işıltılı gözler

İ.d bare Minerals’in ışıltılı far serisi beyazın masumluğu, koyunun asaleti, mavinin sıcaklığı ve pembenin canlılığını yüzünüze yansıtıyor. Farklı tonlardaki ışıltılı farlar toz formları sebebiyle markanın tüm ürünleriyle karıştırılabiliyor. Serinin en çok tercih edilen rengi mavi. En iddialı ürünü de gece makyajı için uygun olan Yoga. Üstelik üç ürün alışverişinize makyaj fırçası hediye ediliyor.

Yaz aylarında ferahlamak için

Saç bakımı ve cilt bakımına özel 18 sabun çeşiti bulunan Roen’in ballı sabunuyla cildinizi arındırarak ferahlatabilirsiniz. Ürün özellikle kurumuş ciltleri nemlendiriyor. Soğuk yöntemle hindistancevizi yağı ve zeytinyağından üretiliyor. Renklendirilmelerinde bitki, meyve özleri ve parçaları kullanılıyor. Selilütlere karşı yosunlu, rahatlatıcı özelliğiyle rezeneli, hassas ciltlerdeki egzama ve kaşıntıyı giderici ardıçlı, yağlı ciltlere portakallıseçenekleri mevcut.

Farklı temalarda birçok seçenek

Ferre, bu sezon usta bir mimar yaklaşımıyla gözlükte detayları gündeme getiriyor. Farklı temaları kullanarak günümüze ve geleceğe hitap eden koleksiyonda erkek ve kadınlar için bir çok model var. Marka bu sezon yeni yüzü olarak Julia Roberts’ı tercih ediyor. GF Ferre’de ünlü rock müzik şarkıcısı Skin’i kataloglarında kullanarak farklı hedef kitleleri yakalamayı amaçlıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!