Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2006 00:00

Dışı küçük, içi büyük

Minton, bu kez görünümü küçük ama iç dünyası büyük bir MP3 Player sunuyor. Minton Mobile Media Player MMP-3070, teknolojinin şirin, eğlenceli ve işlevsel hali. Avuç içine sığan boyutu ve 1 GB’lık hafızasıyla "dünyanın" müziğini taşınabilir hale getiriyor. Mini dizaynına karşılık, 1 GB’lık hafızası var. Dahili USB kafasıyla hem bellek işlevi görüyor, hem de yükleme amaçlı kablo ihtiyacını ortadan kaldırıyor. MP3’ün yanı sıra WMA ve WAV dosyalarının çalınabilmesi özellikleriyle dikkat çekiyor.

İnce feminen, yenilikçi

Adidas Originals "Sleek" koleksiyonu, günümüz kadınının ihtiyaçlarını, ince ve feminen çizgileriyle karşılayan bir ayakkabı. Sadece kadınlar için tasarlanmış yenilikçi bir ayakkabı olma iddiasında. Adidas Originals modellerini yeniden yorumluyor ve şık kadın ayakkabılarıyla birleştiriyor. İlk olarak "Golden Sleek" serisiyle başlayan koleksiyonun altın renklere sahip modelleri sınırlı sayıda üretilmiş.

In İstanbul’un ikinci sayısı

Altı ayda bir yayınlanan In İstanbul’un ikinci sayısı zengin içeriği ve birbirinden çarpıcı İstanbul fotoğraflarıyla öne çıkıyor. İstanbul tutkunları için geniş bir rehber niteliği taşıyan In İstanbul’da kentin tarihi, önemli bölgeleri, çok özel ipuçları, şehiriçi ulaşımla ilgili ayrıntılı bilgiler yer alıyor. Ayrıca, İstanbul’a gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin İstanbul’u dolu dolu yaşamaları için geleneksel ürün ve lezzetler, Türk el sanatları, İstanbul’da düzenlenen etkinlikler gibi bilgiler de var.

Tarzınızı yaratın

Puma, 15, 22 ve 29 Ağustos tarihlerinde Puma Beyoğlu Consept Store mağazasında başlatacağı "Stil Günleri"yle kadınları moda dünyasında yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Ece Sükan’ın moda editörlüğünü yapacağı "Puma Stil Günleri" 18.00-22.00 saatleri arasında, randevu sistemiyle gerçekleşecek. Bu aktiviteyle kendi tarzınızı yaratabilir ve makyaj, peruk, dövme gibi birçok alternatif uygulamayla, sadece size özel bir moda çekimine dahil olabilirsiniz. Sınırlı sayıda katılımcının yer alacağı organizasyona katılmak ve indirimli alışveriş yapabilmek için www.pumawomen.com adresine tıklayın.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!