Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2013 01:00

Haberin Devamı

Spor tarzı sevenlere

i – watch, spor tarzı sevenler için deri kayış ve siyah renkli kasadan oluşan modeller tasarladı. 10 ATM su geçirmezlik özelliği bulunuyor. Kasasının içinde mavi ve sarı tonlarını kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz. Fiyatı 368 TL. (www.iwatch.com.tr)

Papatya ekstresiyle saçlarınız parlasın

Pauline, kadınlara özel doğal Extra Blond saç açıcı spreyi üretti. İçerisinde papatya ekstresi bulunan ürün saça zarar vermiyor ve doğal bir sarışınlık sağlıyor. Sarışın, açık kahverengi ve rengi açılmış saçlarda kullanıma uygun. Altuğ ve Douglas mağazalarının yanı sıra eczanelerde bulabilirsiniz. Fiyatı 16.50 TL.

Güneşten korunurken şık olun

Nina Ricci, stil tutkunu kadınlar için yeni bir güneş gözlüğü modeli tasarladı. Sap kenarındaki değişik tasarımıyla dikkat çeken 3720 modeli, bordo, pembe ve hareli kahve renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. Fransa’da üretilen bu modeli optik mağazalarında bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ter kokusuna karşı 72 saat koruma sağlıyor

Fa Sport Double Power Sporty Fresh, aktif ter önleyicileriyle 72 saat koruma sağlayarak, spor yaparken bile ferahlık hissi veriyor. İçinde yer alan antibakteriyel özler kokuya neden olan bakterilerle savaşıyor. ‘Roll-on’, ‘deosprey’ ve ‘duş jeli’ çeşitleri
bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!