Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2013 00:00

Haberin Devamı

Saniyede 7 kare çekiyor

Pentax K-5 II, sağlam, fonksiyonel gövdesi, yüksek kalitede görüntü üretimiyle dikkat çekiyor. Çeşitli çekim koşullarında fotografik gereksinimleri karşılayabilmek için yeni geliştirilen teknolojilere sahip. Toz geçirmez ve hava şartlarına dayanıklı. Saniyede yedi kareye kadar yüksek hızda seri çekim yapabiliyor. (www.pentax.com.tr)

Rahat ve şık erkekler için

Dockers koleksiyonundan Alpha Khaki pantolonlar, kesimi, dikişi, kalıbı ve renkleriyle dikkat çekiyor. Rahat ve şıklığı tercih eden erkeklere hitap eden pantolonlar bahar ve yaz aylarında giymeye uygun. (www.dockersturkey.com)

Paslanmak çelik kasa

i-watch’un kadın ve erkekler için farklı modelleri var. Rose gold ve mavi renkli kasa seçenekleri bulunan koleksiyonda tüm modeller paslanmaz çelik kasa. Swarovski sevenler için de seçeneklerin bulunduğu i-watch’ın yeni “lacivert koleksiyonu”nda fiyat aralığı 248-278 TL. (www.iwatch.com.tr)

Haberin Devamı

Saçlarınız canlansın

Pauline saç bakım serumu, esneklik ve hacim sağlayan onarım amaçlı bir bakım ürünü. Bileşiminde, güzelliğin sırrı olarak bilinen argan yağı bulunuyor. Saç tellerini pürüzsüzleştirme, parlaklık, yumuşaklık kazandırma, kırılmaları ve saç uçlarındaki ayrılmaları engelleme, elektriklenme, kabarma problemlerini gidermeye yardımcı oluyor. İçeriğinde parapen, silikon yağı ve mineral yağlar yer alıyor. Eczanelerden, Watson, Altuğ ve Douglas parfümlerinden ulaşabilirsiniz. Fiyatı 26.50 TL.

En iyi top kontrolünü sağlıyor

Nike CTR360 kramponlar, futbol oynarken topun kontrolünü sağlamak için özel bir teknolojiyle tasarlandı. Siyah, mavi ve pembenin bir araya geldiği renkleriyle dikkat çekiyor. Intersport mağazalarından temin edebilirsiniz. (www.intersport.com.tr)

Dişlerinize iyi bakın

Signal Professional C Vitaminli Diş Macunu ve Gargara, dişler için güçlü bir antioksidan görevi görüyor. Dişeti kanamalarını, çekilmelerini, gingivit oluşumunu etkili biçimde önlüyor. Dişetlerini sıkı ve sağlıklı tutuyor. Ağızlarda gerçekleştirilen operasyonlardan sonra dokuları hızla iyileştiriyor. Bakım ve hijyen sağlıyor. Ağız boşluğundaki bakterileri azaltarak plak oluşumunu engelliyor; çürükleri önlüyor. Eczanelerden satın alabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!