Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2012 00:00

Haberin Devamı

Babetler kışın da ayağınızda

Twigy’de kışlık babetler bulabilirsiniz. Birbirinden farklı modelleriyle, her yaş grubu ve zevke hitap ediyor. Boyner, Ayakkabı Dünyası ve Twigy mağazalarında... Fiyatları 30 - 50 TL arasında değişiyor. (www.twigy.com)

Kışı hem sıcak hem şık geçirin

Abdullah Kiğılı sonbahar kış koleksiyonunda süet montlar dikkat çekiyor. Farklı yaka modelleri ve renklerde hazırlanan montlar, kollarda triko ile birleştirildi. Hava şartlarına uyum sağlarken şıklığından ödün vermeyen erkeklere hitap ediyorlar. (www.abdullahkigili.com.tr)

Ayaklarınız üşümesin

Katia Mağazaları, sonbaharda üşüyen ayaklar için bot ve ayaklabılarla giyilecek özel çoraplar üretti. Dizaltı ve dizüstü çorap çeşitleri dantelli, çiçekli ya da sade desenlerde. Ten rengi, siyah ve renkli.
(www.katia.com.tr)

Haberin Devamı

Sportif şıklık

Puma Time’ın sonbahar koleksiyonunda yaz için tasarlanan çok hafif, ince ve rengarenk modellerin yerini; yine rengarenk ama bu kez büyük kasaları ile iddialı modeller alıyor. Spor-şık giyim tarzına sahipseniz, bu modellerden birini seçebilirsiniz. (www.puma.com)

Hassas dişlere dikkat

Sensodyne, hassas dişler için 7/24 koruma sağlıyor. Formülündeki florür ile dişleri çürümelere karşı korurken aynı zamanda ferah nefes kazandırıyor. Günde iki kez kullanıldığında uzun süreli etkisi devam ediyor. (sensodyne.com.tr)

Saçlar ihmale gelmez

Kérastase yeni bakım serisi, köklerden uçlara kadar saçları besliyor, parlaklık kazandırıyor. Her saç tipine uygun ürünü var. Saçlarınızı korkmadan uzatabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!