Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2012 00:00

Haberin Devamı

Plajda şık olun
Silence of The Bees özel tasarım bikinilerin straplez ve üçgen kategorileri bulunuyor. Plajda iddialı olmak isteyen kadınlara hitap ediyor. Alaçatı, Ankara ve Zürih’te satış noktaları var. (www.bees.com.tr)

Tatilde bakım şart
Kadınlar tatilde bakımlı olmaya daha fazla ihtiyaç duyar. Philips SatinSoft epilasyon sistemi duşta da kullanılabiliyor. Hassas bölge ve masaj başlığı var. Peeling fırçası batık oluşumunu önlüyor. (www.philips.com)

Doğal bal aramolı
Amway’in gliserin ve doğal balla zenginleştirilmiş vücut bakım ürünleri markası Body Series G&H’nin vücut şampuanı, vücut losyonu ve cilt sabununu bir arada sunan seti var. Üstelik banyo lifi hediye. Ürünler, cildi temizliyor, nemlendiriyor, dış etkenlere karşı koruyor.
(www.amway.com.tr)

Haberin Devamı

Dondurma yerken dişleriniz mi sızlıyor
Yaz sıcaklarında ferahlatan soğuk yiyecek ve içecekler, hassas diş problemi yaşayanları rahatsız ediyor. Sensodyne Onarım ve Koruma, ani ve keskin sızlamaya neden olan hassas bölgeleri belirliyor ve bu bölgeleri dişin doğal mineralleriyle onarıyor. Günde 2 kez kullanıldığında hassas dişlerin güçlendirilmesine yardımcı oluyor.

Su geçirmez toza dayanıklı
Pentax K-30 dijital SLR fotoğraf makinesi, kolay kullanımıyla ön plana çıkan orta seviye bir model. Su geçirmiyor, toza dayanıklı, kompakt ve hafif bir tasarıma sahip. Saniyede yaklaşık 6 kare çekim yapıyor. Dış mekânlarda sorunsuzca fotoğraf çekebilirsiniz.
(www.pentax.com.tr)

Dijital fotoğraflarınızı fotokitap yapın
Çektiğiniz dijital fotoğraflar zamanla birikip, unutuluyor. Lukapu dijital fotoğraflarınızı fotokitaba çeviriyor. Tasarımından, fotoğraflarına, sayfa sayısından boyutuna kadar her şeyi siz belirliyorsunuz. İçine istediğiniz yazıyı yazabiliyorsunuz. Evinizden veya iş yerinizden siparişinizi verdiğinizde, size özel albümünüz bir kaç gün içinde elinizde oluyor. (www.lukapu.com)
 
Canlı renkler rahat seçimler
Adidas’ta ayakkabı, tişört ve eşofman takımları gibi ürünler bulabilirsiniz. Polo yaka tişörtler çizgileriyle dikkat çekiyor. Renkli, eğlenceli, şık tasarımların farklı bedenleri var. Spor yaparken ya da sokak modasına uyum sağlamak istediğinizde tercih edebilirsiniz.
(www.adidas.com.tr)

Haberin Devamı

Köpekten korkanlara
Yürüyüşe çıktığınızda sokak köpekleriyle karşılaşmak sizi korkutuyorsa, uzak durmalarını istiyorsanız teknoloji hizmetinizde... Aosion Ultra Sonic köpek kovucu, insan kulağının algılama eşiğinden yüksek, sadece köpeklerin algılayabildiği şiddetli bir sinyal üretip hayvanları uzak tutuyor. Menzili 17 metre. Cihaz köpek eğitiminde de kullanılıyor. Fiyatı İstanbul Karaköy’deki Atlas Kamp Malzemeleri’nde 38 TL. Kargoyla da gönderiliyor. (www.atlaskamp.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!