Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2011 01:21

Haberin Devamı

Çantanız hazır mı?

Matraş’ın 2011-2012 sonbahar-kış koleksiyonunda yumuşak derili ve şık tasarımlı çantalar bulunuyor. Seyahate çıkmadan önce çantanız hâlâ hazır değilse koleksiyona bir göz atın. (www.matras.com)

Islanmayın

Sezon indirimine giren Mudo’da kadın ve erkek yağmurluklarının fiyatları 44,50 TL’den 19.95’e indi. Yağmurlukların beyaz, gri ve lacivert renkleri bulunuyor. İsterseniz internetten de sipariş verebilirsiniz. (www.mudo.com.tr)

Pijamanızı aldınız mı

Mendo’s, Linclalor 2011 sonbahar gecelik koleksiyonu rahatlığı ve şıklığı önemseyen kadınlara hitap ediyor. Farklı beden ve pudra, krem, bej, lila, açık pembe tonlarında renk seçenekleri var. (www.mendos.com.tr)

Dayanıklı ve şık

Ice-Watch’un “classic pastel” koleksiyonu çıktı. Bebek mavisi, su yeşili, toz pembe ve lila renklerde seçenekleri var. Sert kasası ve camı ile çizilmelere ve su basıncına dayanıklı. (www.konyalisaat.com.tr)

Haberin Devamı

Çocuklar için spor kıyafetler

Jujube’de kız ve erkek çocuklar için, kapşonlu sweat, jean, tişört ve gömlekler bulunuyor. Jujube İstinyepark, Şaşkınbakkal ve Carousel mağazalarından edinebilirsiniz.

Küçük ve işlevsel

Pentax RZ18, avuç içi büyüklüğünde, hafif, kompakt dijital fotoğraf makinesi kolay ve zahmetsiz çekim sağlıyor. Yüksek çözünürlüklü görüntüler sağlayan makine, en uygun çekim modunu otomatik olarak seçebilen gelişmiş Auto Picture moduna da sahip. Farklı renk seçenekleri bulabilirsiniz. (www.pentax.com.tr)

Cildinize özel bakım

Gratis’in vücut bakım markası BeeBeauty, Passion koleksiyonu ile cildi ölü hücrelerden arındırıyor, temizliyor ve nemlendiriyor. Tatlı badem ve nar, bergamut ve mine çiçeği, hindistan cevizi ve vanilya özlerini içeren 3 farklı serisi; duş jeli, vücut losyonu, vücut kremi ve peeling ile bakım sağlıyor. (www.gratis.com.tr)

Güçlü ve dolgun saçlar için

Schwarzkopf Professional, yeni BC Dökülme Önleyici Serisi ile saç dökülmesini 6 haftada azaltarak kayıpların önüne geçiyor. Dökülme Önleyici Şampuan, Dökülme Önleyici Serum ve Dökülme Önleyici Tonik’ten oluşan seri, etkili bir bakım programı ile güçlü ve dolgun saçlara kavuşmanızı sağlıyor. Yalnızca Eczacıbaşı-Schwarzkopf Professional salonlarında satılıyor. www.eczacibasi-schwarzkopf.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!