Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2011 00:00

İki saniyede kurulan otomatik çadır

Decathlon’da yüzmeden sörfe, futboldan basketbola, fitness’tan trekking’e, tenisten basketbola, dağcılıktan balıkçılığa kadar her yaş için 60 farklı spor dalında spor ekipmanı, tekstilini ve aksesuvarını bulabilirsiniz. Bahar aylarında sık yapılan açık hava aktivitelerden biri kamp ve doğa yürüyüşleri. Firma kamp kuracak yürüyüşçüler için 2 saniyede kurulabilen pratik çadırlar ithal etti. İki esnek çubukla desteklenen, yeşil renkli çadırların tek kişilik olanları 70 TL, çift kişilik olanları 110 TL. aynı çadırların aile için, dört kişilik ve iki odalı olanları ise 480 TL. (www.decathlon.com.tr)

Katlanabilir yağmurluk ve tişörtler

Levi’s 2011 yaz koleksiyonunda pantolonların yanı sıra yağmurluk ve tişörtler de bulunuyor. Bu parçaların her biri katlanıp paket haline getirilebiliyor. Koleksiyondaki yağmurluk, tişört ve jean pantolon kendi cebine sığabiliyor. Serideki her parçanın fonksiyonel özellikleri var. Renkli, spor ve genç giyimi tercih edenlere hitap ediyor. (www.levi.com)

Size uygun olanı seçin

Tchibo’larda şık ve hesaplı plaj ürünleri bulabilirsiniz. 36 bedenden 50 bedene kadar bikini altları ve 75A bedenden 90D bedene kadar bikini üstleri seçenekler arasında. Maksimum koruma sağlayan carvico kalitesindeki malzemelerden üretilen, rengini uzun süre koruyan ve deforme olmayan Tchibo’nun plaj koleksiyonu arasında çantalar, parmak arası terlikler, manikür seti, pareo, güneş gözlüğü, elbise gibi ürünler de yer alıyor. (www.tchibo.com.tr)

Diş minesine dost

Plus White, kahve ve çay tiryakileri için çift etkili leke çıkartıcı formülü ile sararmaları ve lekeleri yok ederek, diş minelerini güçlendiriyor. İçeriğindeki florür sayesinde diş çürümelerini önleyen Plus White, tartar oluşumunu da engelliyor ve plakları gideriyor. Ağız kokusunu önleyen ve ağızda ferah bir nane aroması bırakan “Plus White Kahve İçenler İçin”, tüm eczanelerde satılıyor. Fiyatı: 13 TL (www.fatihkozmetik.com)

Safari şıklığı

Atalar’ın 2011 ilkbahar-yaz koleksiyonunda safari etkisi var. Koton, keten, organik kumaşlar kullanılıyor. Hayvan desenleri öne çıkarken, renk olarak haki, turuncu, kahve, toprak tonları, metalik ve bronz dikkat çekiyor. Koleksiyonda kadınlar için 5 cep spor pantolonlar, dar paça capriler, yüksek belli kısa şortların yanı sıra beyaz gömlek ve tunikler, jean pantalonlar, ceketler, montlar safari etkilerini yansıtıyor. (www.atalargiyim.com.tr)

Saçlarınız tuzlu su ve güneşle yıpranmasın

Neva Kozmetik, saçları yazın da korumak için özel bir seri hazırladı. Nevacare Nutritive bakım ürünleri ile tuzlu su ve güneşle yıpranan saçlar, yazın da parlak ve dayanıklı oluyor. Ürün, kurumaya meyilli saçlara nem kazandırıyor, saçları besleyerek, daha hacimli görünmelerini sağlıyor. Fiyatı: 20 TL
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!