Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2011 00:00

Haberin Devamı

Şık ve spor erkekler için

Optik ve güneş gözlüğü markası Mustang, şık
ve spor olmak isteyen erkeklere hitap ediyor.
2010-11 koleksiyonunda farklı stil ve model
seçenekleri var. www.merveoptik.com


Hem kadınlara hem erkeklere

Matraş’ın Sevgililer Günü için özel olarak hazırladığı çanta, bir tarafı kadınlar için, diğer tarafı erkekler için tasarlanmış, çıtçıtlarla birbirine bağlanan iki farklı parçadan oluşuyor. Her iki parça da istenildiğinde ayrı birer çanta olarak kullanılabiliyor. Çantanın kadınlar için olan parçasının, şık ve kolay kullanımlı omuz askısı da bulunuyor. Matraş’ın Sevgililer Günü çantasının erkekler için hazırlanan tarafı ise fonksiyonelliğiyle dikkat çekiyor ve tıraş çantası olarak rahat bir kullanım imkânı sunuyor. Fiyatı: 279 TL  (www.matras.com)

Haberin Devamı


İlkbahar koleksiyonu çıktı

Outdoor markası The North Face, Summit Series’in 2011 ilkbahar outdoor koleksiyonu çıktı. Soğuk, rüzgâr, yağmur ve kar gibi koşullara karşı da etkili koruma sağlayan ürün ve aksesuvarlar laboratuvar koşullarında test edildikten sonra sporcular tarafından da deneniyor. Ürünler arasında spor çanta, bot, anorak, ceket, uyku tulumu gibi seçenekler var. (www.thenorthface.com)

Size uygun olanını seçin
Yeni Levi’s koleksiyonunda erkekler için jean’ler, asker stili ceketler, kareli gömlekler kadınlar için puantiyeli üstler, beyaz gömlekler, denim ceketler bulunuyor. www.levi.com


Suya dayanıklı
Lacoste Saat’ın yuvarlak kasalı ve altın renkli iyon kaplamalı Biarritz Koleksiyonu Sevgililer Günü’nde hediye alternatifi olabilir. Biarritz, gün, tarih ve saat fonksiyonlu kronografisi ile şıklığın yanında fonksiyonelliği de bir arada sunuyor. Suya dayanıklı olan yeni Lacoste Biarritz’in bileziği de altın rengi iyon kaplama ve beyaz plastik parçalardan oluşuyor. Fiyatı 380 Euro. Günsal Saat bayilerinde satışa sunuluyor.


Tıraş sistemi cildi koruyor
Sekiz üründen oluşan Dermalogica Tıraş Sistemi kişiye özel bakım seçenekleri sunuyor. Tıraş serisi ürünleri, erkeklerin tıraş olurken en sık karşılaştığı kıl dönmesi, tıraş tahrişi ve sert sakal sorunlarına çözüm olacak üç basamaklı bir sistemden oluşuyor: Tıraş öncesi, tıraş, tıraş sonrası... (www.dermalogica.com.tr)

 

Haberin Devamı

Safari kıyafetleri
Vilebrequin’in yeni koleksiyonu Güney Afrika’nın görkemli ve renkli doğasından ilham alınarak tasarlandı. Koleksiyonda, fil, zürafa, balık ve ağaç desenleri kullanıldı. Trikolardan tişörte, havludan şapkaya, eşofmanlardan kasketlere, yelekten hırkaya, gömleklerden pantolonlara kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Firmanın yeni ürünleri İstanbul Akmerkez ve Ataköy Plus Alışveriş Merkezi’nden, ayrıca Antalya’daki mağazasından alınabilir.

 

 

 

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!