Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2010 00:00

Çocuğunuzun cildini koruyun

Vivatinell Genisol çocuk güneş kremi, artı 50 yüksek koruma faktörlü. İçeriğindeki UVA ve UVB güneş faktörleri çocukların duyarlı ciltlerine koruma sağlıyor. Ayrıca formülündeki vitamin E, C, B3, provitamin B5 ile soya yağı, boraj yağı, limon yağı, evening primrose yağı gibi doğal yağlar çocukların ciltlerine bakım yapıyor. Fototoksik ve fotoalerjik özelliği bulunmuyor. Eczanelerde satılan kremin fiyatı 60 TL.

Tatilin keyfini çıkarın

Watsons mağazalarında plajda, havuzda, evde, yazlıkta, tatilde taşıyabileceğiniz rengarenk, şişme deniz ürünleri bulabilirsiniz. Deniz yatağı, plaj topu, can simidi, şişme balina, timsah, yunus gibi ürünlerin fiyatı 1,25 ila 14,99 TL arasında değişiyor. Ayrıca 29 Temmuz - 1 Eylül arasında Watsons’lardan 40 TL’lik alışveriş yapan herkes, tekerlekleri sayesinde seyahatleri pratikleştiren 71 santimlik Miine bavulu, 140 TL yerine 69,99 TL’ye satın alabiliyor. Watsons mağazaları İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Mersin, Kayseri, Denizli, Eskişehir, Trabzon ve Tekirdağ’da bulunuyor. www.watsons.com.tr

Tek tuşla fotoğraf tek tuşla video

Casio’nun Exilim serisinin yeni üyesi EX-Z2000 dijital fotoğraf makinesi satışa sunuldu. Makine, hızlı ve yüksek çözünürlükte fotoğraf çekmek isteyenlere hitap ediyor. Kullanıcısını teknik detaylara boğmadan, netleme alanı, sahne tipi, koşulları ve arka plan aydınlatması gibi tüm değerleri tespit ederek sadece deklanşöre basılarak fotoğraf çekme olanağı sağlıyor.
Tek tuşla fotoğrafın yanı sıra video çekimi de yapabiliyor. Pembe, mor, kırmızı, gümüş gri ve siyah seçenekleri var. Teknoloji marketlerinden satın alabileceğiniz ürün 619 TL + KDV fiyatıyla satılıyor.

Yürürken bacak kaslarınız güçlensin

Reebok yaz koleksiyonunda yer alan EasyTone terlikler, tabanında bulunan denge bölmeleri ile nötr bir dengesizlik yaratarak kasların daha fazla çalıştırmasını sağlıyor. Yeniden şekillenmeyi sağlayan terlikler, plajda ve sokakta yürürken kalça ve bacak kaslarını güçlendiriyor. Koleksiyondaki Kapolei terlikler ise hafif topuk yükseltisi ile sıradan tokyolardan ayrılıyor. Renkli ve desenli olmasının yanı sıra özel şekil verilmiş iç taban yapısıyla ayaklara konfor sağlıyor.

Hem rahat hem şık

Tommy Hilfiger’ın, 2010 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nunda şıklığın yanı sıra rahatlık ön planda. Safari renkleri ve hayvansal optik baskılar bu sezonda dikkat çekiyor. Pantolon, etek, ceket, elbise, gömlekler, polo ve rugby’lerin yanı sıra
yağmurluk ve montlar koleksiyona hakim. Ayrıca şapka gibi kullanışlı ve şık aksesuvarlar da bulabilirsiniz. www.tommy.com

10 TL’ye bikini

Colins’in yaz koleksiyonunda egzotik kuşların tüyleri, meyve, papağan baskıları, çiçek desenleri dikkat çekiyor. Koleksiyona kolay giyilen straples bluzlar, casual şortlar, kısacık hot pantler, örme capriler, desenli elbiseler, board şortları, askılı bluzlar hakim. Ayrıca hasır şapkalar, renkli parmak arası terlikler ve kocaman boncuklu kolye ve bilezikler de bulabilirsiniz. Şimdi yüzde 50 indirim zamanı. Bu bikininin indirimli fiyatı sadece 9.95 TL.( www.colins.com.tr)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!