Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2010 00:00

Çocuğunuzun oto koltuğunu aldınız mı

Gelişmiş ülkelerde araç içinde seyahat eden çocukların güvenliğine ilişkin uzun yıllardır yürürlükte olan yasal uygulamalar, Avrupa Standartları’na uyum çerçevesinde artık Türkiye’de de uygulanacak. 1 Haziran’dan itibaren 36 kg ağırlığında ve/veya 135 cm’den kısa çocukların otomobille seyahatleri sırasında oto koltuğuyla emniyete alınmaları artık yasal olarak zorunlu.
Joker’in oto koltuğu çocuğun ağırlığına ve vücut yapısına uygun. Bunun için farklı sistemler geliştirmişler. Avrupa Güvenlik Standartları’nı taşıyor. Montajı kolay ve araçtaki mevcut kemer sistemiyle kullanılabiliyor. 1-10 yaş için fiyatı 399, 3-10 yaş için 329 lira. www.joker.com.tr

Varan’dan Trabzon seferleri

Varan Turizm, yeni sezona Trabzon seferleriyle başladı. Türkiye’nin batısından doğusuna kadar tüm kıyı şeridine hakim olan Karadeniz yollarına yeni bir hizmet anlayışı getiriyor. İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Eskişehir, Antalya ve Samsun’dan Trabzon’a karşılıklı başlayan seferlerin tamamında kişiye özel TV, internet bağlantısı, uydu ve cep telefonu kullanımı serbest olan teknolojik araçlarla hizmet veriliyor. www.varan.com.tr

Seyahat için kredi kartı

Yapı Kredi, seyahatlerde kullanılmak üzere özel bir kredi kartı hazırladı. Yeni kart “adios Premium”, yurtiçi ve yurtdışında yapılan konaklama, yemek, ulaşım gibi seyahat harcamalarında çok sayıda avantaj sağlıyor. İndirimler, ekstra puanlar, taksit imkânı gibi kolaylıklar getiriyor.

Rengarenk bir yaz için

Çanta markası Kipling’in 2010 ilkbahar ve yaz koleksiyonu eğlenceli ve dinamik tasarımlardan oluşuyor. Koleksiyonun Gorilla Girlz serisindeki parlak perfore kumaşlar, canlı renkler ve taşlar dikkat çekiyor. Çantanızı kumsalda, yaz partilerinde ya da alışverişte kullanabilirsiniz. Kipling’in Gorilla Girlz koleksiyonunu Carrefour Kipling, Capitol Kipling, Boyner Suadiye ve Boyner İstinye Park mağazalarında. www.kipling.com

Diş dostu sakız

Ülker Oneo sakızları formülünde bulunan kalsiyum pirofosfat sayesinde yeni fırçalanmış gibi ferah bir nefes sağlıyor. Nane ve yeşil nanenin yanı sıra damla sakızlı, çilek ve tropikal meyve aromalı çeşitleri bulunuyor. Ürün “Diş Dostu” sertifikasına da sahip. Diğer drajelere göre daha büyük özel kare şekli dikkat çekiyor.

Bütçenizi zorlamadan evinizde spor yapın

İstanbul’daki ilk mağazasını Forum Alışveriş Merkezi’nde açan Decathlon’da, surf, trekking, fitness, tenis, basketbol, futbol, kayak, dağcılık, balıkçılık, paten, bisiklet gibi 60 farklı spor dalında her tür spor ekipmanı, tekstili ve aksesuarını bulabilirsiniz. Burada yaratıcı ve teknolojik, ayrıca nadir spor ekipmanlarını da bulmanız mümkün. Örneğin 50x50x50 cm boyutundaki ve yalnızca 15 kg ağırlığında fitness kübü. Bu tasarım 30 farklı egzersiz imkanı sağlıyor ve tüm kaslarınızı çalıştırıyor. Evinizde rahatlıkla odadan odaya taşıyabiliyor veya gittiğiniz yere götürebiliyorsunuz. www.decathlon.com.tr

Üst ve altları kombinleyin

Argento Beachwear 2010 koleksiyonunda canlı renkler dikkat çekiyor. Bu sezonun sarı, mavi, fuşya, turuncu, mor ve kırmızı renkleri ön planda. Siyah ve beyaz seçenekleri de var. Üst ve altlarda farklı kombinler yapabilirsiniz. Altlar desenli, üst modellerdeyse düz renkler göze çarpıyor. Bikinilerin üst kısımlarında aksesuarlar da bulunuyor. Mayo ve bikini kumaşlarıyla uyumlu pareolar, plaj elbiseleri, etekler ve düz slipler de bulabilirsiniz. www.argento.com.tr

Size uygun modeli seçin

Koton’un güneş gözlüğü koleksiyonu, 30’dan fazla kadın ve erkek modeliyle mağazalarda yerini aldı. 2010’un sezon trendlerine uygun renk ve desenlerde dizayn edilen Koton gözlükler, kemik ve metal modeller olarak ikiye ayrılıyor. Güneş gözlüklerinde bu sezon da hakimiyetini sürdüren büyük çerçevelerin yanı sıra, yuvarlak ve pilot çerçeveler de koleksiyonunun stil sahibi modelleri arasında. Fiyatı 29,99 TL. www.koton.com.tr

Hem rahat hem şık

Jump’ın plaj terlikleri canlı renklerden oluşuyor. Kırmızı, pembe, mavi, sarı ve yeşil seçenekleri var. Ayrıca hem rahat ve hem de şıklar. Koleksiyonda ailenizin tüm üyelerine hitap eden modelleri bulunuyor. Jump, Türkiye çapında 600’ün üzerindeki satış noktasında satılıyor.

Kullanımı kolay ve teknolojik

Bu yaz bol bol fotoğraf çekmek isteyenler için Sony kompakt ve kullanımı kolay iki adet yeni fotoğraf makinesi tasarladı: NEX-5 ve NEX-3. Değiştirilebilir lens özelliğinin yanı sıra DSLR-kalitesinde çekim yapabiliyor, ayrıca kompakt tasarımlarıyla da ceket cebine ya da çanta içine sığabiliyor. Geleneksel DSLR modellerinin aksine, “aynasız” yapısıyla kamera kalınlığı, sadece 24.2mm. Fiyatları 1.499 ile 3.299 TL arasında.

Çeşit çeşit dondurma

Yaz mevsiminin sıcak günlerinde en tercih edilen tatlı olan dondurma, Özsüt’te büyük oranda süt ve taze mevsim meyveleriyle hazırlanıyor. Çilekli, limonlu gibi çeşitlerinin yanı sıra kaymak, süper vanilya, çikolata, fıstık, üzüm&ceviz gibi seçenekleri var. Dondurma mönüsünde kup çeşitleri de yer alıyor. Dondurma keyfini taze meyveler, soslar ve farklı dondurmalarla birleştirerek zenginleştirmek isteyenler bu alternatifleri tercih edebilirler: Kup menta, kup balbadem, kup karamel, kup çok çilek, kup vanilya, kup sundae, kup muz, kup tropikal, kup Özsüt ve banana split.

Çantanızda dağınıklığa son

Kişisel bakım marketler zinciri Gratis, pek çok kadının gündelik sorunlarından biri olan çanta dağınıklığına çözüm buluyor. Kullanışlı ve şık iç çantalar, farklı boyutlardaki bölmeleriyle çanta içi dağınıklığına son veriyor. İş ya da plaj çantanızın içine yerleştirebiliyorsunuz. Çantanıza kolayca sığıyor. Fiyatı 14.90 TL.

Cildiniz bronzlaşırken sıkılaşsın

Dr. Murad’ın güneş kremi Firming Bronzer SPF 15, havaların ısındığı şu günlerde cildinizi güneşten koruyarak hem nemlendiriyor, hem sıkılaştırıyor, hem de içeriğindeki minarellerle doğal bronzluk sağlıyor. Ayrıca içinde barındırdığı nar özü ile cildinize antioksidan takviyesi sağlıyor. Yüze ve vücuda uygulanabiliyor. Fiyatı: 134 TL.

Profesyoneller için ızgara

Breville 800 GR profesyonel ızgaranın grill kilit sistemi var. Ayrıca ayarlanabilir ızgara yüksekliği kontrolü, eğim kontrolü fonksiyonu ve 15 dakikalık zamanlayıcısı bulunuyor. Et ve sebzelerinizi 170’den 230 dereceye kadar kadar ısıtabiliyor. Özel tasarımlı ızgara, yapışmaya ve çizilmeye dayanıklı. Quantanium pişirme yüzeyi, dayanıklı çelik döküm dizaynı dikkat çekiyor. Eti yağından ayırıp Glisemik indeks değerini düşürüyor.

Çilek sevenler yaşadı

Beyaz Fırın, yazı çilekle karşılıyor. Meyve ve tatlı severlerin favorisi çilekli trifle, içerisindeki taze çilekler ve yumuşak vanilyalı kremasıyla hem hafif hem lezzetli bir yaz tadı tercih arayanlara göre. Yanında serinletici bir bardak limonata da tercih edebilirsiniz. www.beyazfirin.com

Yaza özel modeller

Reebok yaz mevsiminde erkekler için “CL Liretto” modeli ayakkabıları ve “Shyn Around” modeli terlikleri tasarladı. Modeller hem sportif hem şık olmayı isteyenlere hitap ediyor. Canlı renklere sahip “Shyn Around” terlikleri, döndürülebilen bantları sayesinde iki farklı renk seçeneği sunuyor. Sade renklerdeki “CL Liretto” modeli ayakkabılar tüm kıyafetlerle kombinlenebilecek şekilde tasarlanmış. “Shyn Around” modelini 46.50 ve “CL Liretto” modelini 98.50 TL’ye Reebok satış mağazalarında bulabilirsiniz.

Kıyafetinize uygun takılar

Takı tasarımcısı Nilüfer Tarzi Kuran’ın tasarımları bugüne kadar Beymen mağazalarında, Harvey Nichols Dubai’de, Harvey Nichols Suudi Arabistan’da, Bloomingdales Dubai’de, Dubai Havaalanı’nda, Boutique1 Dubai ve Villa Moda Kuwait, Bahrain, Dubai mağazalarında satışa çıkarıldı. Kuran’ın ürünlerini şimdi de Harvey Nichols Kanyon’da. Tasarımlarını sezon trendlerine ve renklerine göre hazırlayan Kuran’ın yaz koleksiyonu turkuaz, mercan, mavi, yeşil, pembe renk alternatiflerinden oluşuyor. Değeri taşlarla süslenerek hazırlanan takılar tüm kıyafetlerle kombinlenebiliyor.

Mayo ve bikiniler artık gece kıyafetini aratmıyor

Zeki Triko 2010 yaz koleksiyonu rahatlıkla plaj kıyafetinden gece kıyafetine dönüşebiliyor. Mayolar akşam çıkarken body olarak kullanılabiliyor, isteyen koleksiyondaki dökümlü elbiseler, şifon ve saten üstler, şortlu takımlarla tamamlıyor. Mayolara süs katan tüm aksesuarlar da özel olarak üretiliyor. Güneşte ısınmayacağını, teninizi yakmayacağını garanti ediyor. Yarı değerli taşlarla süslü, zımbalı, püsküllü, boncuklu, tokalı modeller 800 parçalık dev Zeki koleksiyonunun yüzde 30’unu oluşturuyor. Fiyatlar 150 ile 450 TL arasında.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!