Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2010 16:48

Otomobil yolculuğunda maksimum rahata sahip olabilmek için elimizdeki tüm imkanları kullanırız.

Haberin Devamı

Köpekleriniz rahat seyahat etsin
Rahatsızlık duyduğumuz durumu düzeltmeye, bir çözüm bulmaya çalışırız. Peki rahatsızlığını dile getiremeyen hayvanlarımız ne olacak? Tropikal tarafından Türkiye’ye getirilen Ferplast Atlas Araba Kulübeleri, köpeklerin sorunsuz şekilde seyahat edebilmesi amacıyla tasarlandı. Son derece rahat ve havadar olan kulübeler, köpeğinizin sarsıntıdan minimum seviyede etkilenmesini sağladığı gibi, kullanılan özel plastik malzeme sayesinde kolayca temizleniyor. Mikrop ve bakteri oluşumuna izin vermiyor. Özel bir donanımla kolayca ortadan ikiye bölünebilen kulübeler iki köpeğin aynı anda seyahat etmesine de imkan tanıyor.

Bilgisayarınızı rahat taşıyın
Orijinal tasarımlı çantalar sunan JanSport’un, ilkbahar-yaz koleksiyonundaki modeller seyahatleriniz için rahatlığı ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Geniş iç hacmi ve çoklu gözleriyle gerekli tüm eşyalarınızı içinde taşıyabileceğiniz Superbreak model çantalar, çift tarafı köpüklü askılarıyla omuzlara destek vererek vücudun ihtiyaç duyduğu konforu sağlıyor. Bu sayede vücudun doğal hatları korunuyor. JanSport Hookey model çantalar, ön yüzündeki orijinal tasarımı, yan ve ön bölmeleriyle dikkat çekiyor. Stil sahibi olanlara hitap ediyor. Sırt kısmındaki destek pedleri ve vücudun doğal hatlarına uygun askı tasarımıyla da konfor sağlıyor. Ayrıca özel koruyuculu 15 inch’lik bölmesiyle de dizüstü bilgisayarınızı kolaylıkla taşımanızı sağlıyor.

Haberin Devamı

Tatilde ayaklarınız nefes alsın
Crocs, spor ayakkabı tasarımını rahatlıkla birleştirerek Crocband modelini hazırladı. Bol renk alternatifli Crocband’ler rahatlığı yanında ayaklarınızın nefes almasını sağlıyor, yaz mevsiminin sıcağını hissettirmiyor. Modelin içindeki tabanın ultra hafif özelliği yürürken konfor sağlıyor. Kan dolaşımını düzenleyerek yorgunluğunuzu alıyor. Croslite materyali sayesinde sadece su ve sabunla kolayca temizleniyor.

Yeniden keşfetmenizi sağlıyor
Bilsar Yayınları’nın ilk kitabı “Keşif Rotaları” İstanbul’un az bilinen mekanlarını tanıtıyor. Pukka Living ekibinin esprili bir dille, kısa anlatımlarla hazırladığı kitapta, mekanlar fotoğrafçı Axel Öland’ın objektifinden sıcak karelerle yansıtılmış. Keşif Rotaları’nda Galata’daki lastik pabuçcudan Pangaltı’nın arka sokaklarındaki indie sanat galerisine şehrin orijinal ve karakteristik adresleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Dudaklarınızı güneşten koruyun
Blistex’in klasikleşen ürünü Classic Lip Protector-Klasik Dudak Koruyucu SPF 10, dudaklarınızın ihtiyacı olan korumayı ve onarımı her an her yerde sağlayıp gün boyu sağlıklı ve güzel bir görünüm veriyor. Rahatlatıcı formülüyle dudaklarınızı hava koşullarının tüm olumsuz etkilerine karşı koruma altına alan ürün, özel içeriğindeki güneş koruyucularının yanı sıra aloe vera, E vitamini, jojoba yağı ve balmumuyla dudaklarda maksimum koruma ve nem sağlamayı destekliyor. Renksiz formülü, yağsız yapısı ve kolay kullanımıyla erkekler de kullanabiliyor.

Sade modelleri göze çarpıyor
Reebok’ın erkekler için tasarladığı “CL Hull” modeli, sportif olmayı sevenlere hitap ediyor. Rahat ve kullanışlı olmasının yanı sıra, sade renkleriyle de göze çarpan modeller tüm kıyafetlerle birlikte kullanılabiliyor. Gri ve kahverengi renk alternatifleri var.

Haberin Devamı

Gezilerde alerjiden kurtulun
Baharın gelmesi ve havaların ısınması alerjiye davetiye çıkarıyor. Bu mevsimde polenlerin hızla havaya karışması özellikle duyarlı bünyelerde alerji riskini artırıyor. Alerjinin yol açtığı en büyük rahatsızlıklardan biri olan rinit; burun akıntısı, hapşırma, burun tıkanıklığı, kaşıntı, geniz akıntısı, boğazda gıcık, sürekli öksürük, orta kulakta basınç problemleri gibi belirtilerle ortaya çıkıyor. Hipertonik deniz suları rinit ve alerjik rahatsızlıkların tedavisinde tek başına veya diğer ilaçlarla birlikte kullanıldığında etkin bir tedavi sağlıyor. Hipertonik deniz suyu olarak binde 23 tuzluluk oranına sahip Sinomarin dört değişik formuyla her yaşta kullanılabiliyor. Ürünün yetişkinler için basınçlı, çocuklar için düşük basınçlı, basınç ihtiyacı olmayan durumlar için püskürtmeli ve yenidoğandan itibaren kullanılan flakon formu var.

Haberin Devamı

Kendi dünyanızı boyayın
Olympus E-PL1 ile HD video ya da fotoğraf çekebilirsiniz. Özelliği altı sanat filtresine sahip olması. Bu sayede dünyayı kaydettiğiniz dijital görüntüler üstünde istediğiniz renklere boyayabiliyorsunuz. Makine tüm lens tipleriyle keskin çekimler için yüzde 100 sabitlenmiş gövdeye sahip. Bir aksesuvar portu ve yeni entegre flaşı da var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!