Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2009 00:00

Ayaklarınız hem şık hem rahat olsun

Polaris fiyatlarının yarısını tatile çıkardı. Renkli babetler, şık abiye ayakkabılar, stilletolar ve çantalarda indirimler devam ediyor. 5 nokta, comfort, fashion, çanta ve cüzdan grubunda indirimler yüzde 50’yi buluyor. Bu yaz pullar, tokalar, fiyonklarla süslenen babetler ve stilettolar bütün ışıltısına rağmen ahenkli bir görünüm sunuyor. Timsah, yılan, leopar ve kumaşla karışık ayakkabılar dişiliği ön plana çıkarıyor. Ayakkabı ve terliklerde de kırmızı, dore ve lame çılgınlığı yaşanıyor. Yuvarlak burunlu, ince parlak bantlarla hazırlanan ince topuklu şık tasarımların yanı sıra platform topuklu seçenekler de bulunuyor.

Uzun yolculuklarda şarjınız bitmesin

Wind serisi ürünü U115 netbook’lar uzun yolculuklar ve elektrikten uzak kalınan ortamlarda, 12 saat pil ömrü ile kullanıcılara uygun çözümler sunuyor. Netbook’lar taşınabilirlik özelliğiyle de ön plana çıkıyor. Wind U115, aynı zamanda dünyanın ilk Hybrid depolama teknolojili netbook’u. 260mm x 180mm x 19-31.5mm boyutlarında ve 1.3 kg ağırlığında. WiFi, Ethernet, 1.3MP internet kamerası ve çoklu kart okuyucusu gibi detaylarla donatılmış.

Delindiğinde kendiliğinden kapanıyor

Stili ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken Eastpak, yeni sezonda da farklı model ve seçenekleriyle göz dolduruyor. Sokak modasının öncülerinden olan markanın modelleri özgün, eğlenceli ve aynı zamanda dayanıklı. 30 yıl garanti verilen ürünler sırt çantası modeliyle tanınsa da, çanta ve bavul modelleriyle de her yaşa ve her kesime hitap ediyor. Dupont cordura kumaş sayesinde dayanıklı olan ürünler, kilitli dikişi ve içerisinde yer alan teflon sayesinde su geçirmiyor. Eastpak çantalar delinse bile kendiliğinden kapanıyor.

Çek, yükle, sevdiklerinle paylaş

Nintendo’nun serisinden kişiye özel el konsolunda çığır açan DSi, yepyeni özelliğiyle oyunseverleri eğlendirmeye devam ediyor. Ürünün yeni yazılımıyla fotoğraflarınızı Facebook’ta sevdiklerinizle anında paylaşabilirsiniz. 11 farklı lens efekti sunan Nintendo DSi kamera ile fotoğraflar üzerinde oynama şansınız da var. Nintendo DSi Facebook eklentisi ile 200 fotoğrafa kadar yükleme yapmanız mümkün. Yüklediğiniz fotoğraflar otomatik olarak “Nintendo DSi’dan gönderilmiş fotoğraflar” albümüyle paylaşıma hazır hale geliyor. 201. fotoğrafı yüklediğiniz anda ise DSi size yeni bir sürpriz daha yaparak Facebook’ta ikinci albümünüzü oluşturuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!