Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2008 00:00

Çocukların seyahat oyuncağı

Joker/Maxitoys, dünyada takipçileri bulunan "Puppy/Kitty In My Pocket" koleksiyon hayvancıklarını satışa sundu. Oyuncaklar 4-8 yaş arası çocuklara hitap ediyor. Miniklere kedi, köpek ırkları ve davranış özellikleri hakkında bilgi verirken evcil hayvan besleme ve bakımını öğrenecekleri, ceplerinde, çantalarında birlikte seyahat edebilecekleri yeni dostlar kazandırmayı hedefliyor. Satılan mağazalar için, www.joker.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Modern şehirli erkekler için

Police markası, şehir yaşamının hızıyla yarışan genç, yenilikçi, modern erkekler için yeni bir parfüm hazırladı. Parfümün ismi: Wings. Şişesi yılın modasına uygun, gümüşi siyah renkte. Üzerindeki gotik desenler asiliği ve gizemi simgeliyor. Karışımındaki elma çiçeği, sardunya, amber ağacı, beyaz misk modern erkeklere hitap ediyor. 100’lük şişesinin fiyatı 78 YTL.

Kışlık babetler

Ortopedik sandalet ve terlik markası Ceyo, sonbahar kış koleksiyonunu erkek, kadın ve çocuk olmak üzere üç ana başlıkta topluyor. Bu ana grupların içinde terlikler, ayakkabılar, çizmeler ve bot modelleri bulunuyor. Ayrıca kış için hazırlanmış babetler de göze çarpıyor. Hem evde hem seyahatlerde kullanılabilen modeller kürk, deri ve kumaş görünümüne sahip. Konforlu ve rahat yapıları uzun yolculuklarda bile ayağınızın rahat etmesini sağlıyor.

Bayrama özel kampanya

Mudo Collection kış koleksiyonunda kadınlar ve erkekler için seyahatlerinde de kullanabilecekleri iddialı ve rahat koleksiyonlar sunuyor. Kıyafetlerin aksesuvarlarla renklenmesi için Mudo Accessoires’in geniş ürün yelpazesi var. Genç ve dinamik giyimden hoşlananlara da mağazalardaki FTS 64 ürünleri hitap ediyor. Şimdi Mudo’larda bayrama özel kampanyalar da mevcut. Bunlardan biri yüzde 50’ye varan indirim. Bunun yanısıra yaptığınız alışverişin yüzde 25’i de hediye çeki olarak veriliyor. Yılbaşı alışverişinizde de indirim sırasında yüzde 25 hediye çeki kazanma fırsatı devam ediyor.

Seyahatlerde Bond yanınızda

Smirnoff Black içinde bulunduğumuz yılı "Modern Centilmen Yılı" ilan etti. Aynı zamanda 007 James Bond ambalajıyla Bond çizgisini şık bir tasarıma dönüştürdü. Quantum Of Solace filmine özel, votka severlerin ilgisini çekecek siyah paslanmaz çelik bir de shaker üretti. Sınırlı sayıda üretilen ve Smirnoff Black eşliğinde bir set olarak satılan shaker, seyahatlerini Bond ile yapmak isteyenleri mutlu edecek.

Bir alana bir bedava

Collezione kış seyahatlerine de uygun pek çok ürünün bulunduğu koleksiyonunu avantajlı kampanyalarla sunuyor. Üç farklı alternatif seçeneğiyle sunulan kampanyalar içerisinde yapacağınız tüm alışverişlerinizde; bir alana bir bedava, 75 YTL ve üzeri alışverişlerinizde anında yüzde 25 indirim, fırsat ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim imkanını yakalamak mümkün.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!