Sevişme sahnesini biz mi kaçırdık

Güncelleme Tarihi:

Sevişme sahnesini biz mi kaçırdık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2002 01:52

Başrollerini Hülya Avşar, Kenan Işık ve Haldun Dormen'in paylaştığı ‘‘Yeşil Işık’’ filminin galası, dün yapıldı. Çekimler sırasında çok tartışılan ve dublörlerin oynadığı sevişme sahneleri büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Faruk Aksoy'un ilk yönetmenlik denemesi olan ‘‘Yeşil Işık’’ın galası, önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Kalabalık bir davetli grubunun katılımıyla gerçekleşen galanın ardından, sevişme sahneleriyle ilgili çıkan tartışmaların neden yapıldığı merak edildi. Kenan Işık ile Hülya Avşar'ın niye dublör kullandıkları kafalarda soru işareti bıraktı. Çünkü filmde ateşli sevişme sahnelerini geçin, yakınlaşma sahnelerinin bile yüzeysel olduğu gözlendi. Filmi izleyenler, merakla bekledikleri sevişme sahnelerini bulamayınca çıkışta birbirlerine, ‘‘Sevişme sahnelerini biz mi göremedik’’ diye dert yandılar. Filmin başrol oyuncuları Hülya Avşar, Haldun Dormen ve Kenan Işık galaya bir lumizinle geldiler. Kamera ve objektiflerin uzun bir süre beyaz elbise içindeki Hülya Avşar'ı izlemesinden dolayı filmin gösterimine geç başlandı. Filmin galasına Sinan Çetin, Osman Sınav, Orhan Gencebay, Sakıp-Türkan Sabancı, Deniz Akkaya, Cem Yılmaz, Hakan Peker, Sibel Turnagöl, Cem-Ümit Boyner, Çağla Şikel, Ebru Destan, Meltem Ören, Zeynep Çarmıklı ve kızı Selin Çarmıklı, Filiz Akın, İlker İnanoğlu, Güzide Duran, Siren Ertan, Ahmet-Necef Uğurlu gibi ünlü isimler geldi.


Galadan notlar


Hülya Avşar’la Kaya Çilingiroğlu galaya ayrı ayrı geldiler. Fakat filmi yan yana izlediler. Çilingiroğlu, filmin gösteriminden sonra, ‘‘Görüntüleri beğendim ama senaryo kötüydü. Yazık olmuş oyunculara’’ dedi.

Filmde Türkiye'den sorumlu melek rolüyle karşımıza çıkan Deniz Akkaya, çok kısa bir süre görülmesine rağmen, filmin akılda kalan karakterlerinden biri oldu.

‘‘Dadı’’ dizisinde Kenan Işık ve Haldun Dormen'in rol arkadaşı Gülben Ergen, galaya gelmedi. Kenan Işık, ‘‘Ben 5-6 kez kendisini davet ettim. Benim için gelir diye düşündüm. Ama ekstrası olduğunu söyledi’’ dedi. Fakat gala gecesi Gülben Ergen'in hiçbir ekstrası yoktu.

Avşar, ‘‘Kendimi bazı sahnelerde eksik buldum. Daha iyi olabilirdim’’ dedi.

Cem Yılmaz, ‘‘Dublörler benim kadar iyi sevişemez. Ben kendim sevişirim. Ama onlar böyle bir seçim yapmışlar’’ dedi.

Hıncal Uluç'la yaptığı tartışma hatırlatılan Hülya Avşar, ‘‘Beni kırmaz gelirdi. Bir sürpriz yapıp gelebilirdi’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!