Ayşe Özyılmazel Sevim Emre’yi fena kızdırdı!

Güncelleme Tarihi:

Ayşe Özyılmazel Sevim Emre’yi fena kızdırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 14:41

Yılların eskitemediği ünlü sanatçı Orhan Gencebay’ın hayat arkadaşı Sevim Emre öyle bir fotoğraf paylaştı ki, görenlere yok artık dedirtti. Konuyla ilgili yazar Ayşe Özyılmazel'ın yazdığı köşe yazısı ise Sevim Emre'yi fena kızdırdı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve sık sık fotoğraflarını paylaşan Orhan Gencebay’ın hayat arkadaşı Sevim Emre, Instagram hesabı üzerinde önceki gün yaptığı paylaşım ile takipçilerini şaşırttı. İşte detaylar…

Takipçileri Şoke Oldu! Yorum yağmuruna Tuttular!

Sürekli bakımlı olan ve geçen yıllara rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmeyen Sevim Emre, önceki gün Instagram hesabı üzerinden bir fotoğrafını paylaştı. Photoshop’la filtrelenmiş olan fotoğraf hayranlarını şoke etti. Hayranları o fotoğrafı yorum yağmuruna tuttu.

Ayşe Özyılmazel Sevim Emre’yi fena kızdırdı

Ayşe Özyılmazel’den Sevim Emre Yorumu!

Magazin basınında olay yaratan fotoğrafa Ayşe Özyılmazel’den de bir yorum geldi. Özyılmazel, Sabah gazetesi için yazdığı bugün ki köşe yazısında Sevim Emre’ye ithafen şu sözleri sarfetti:

Haberin Devamı

Özyılmazel; “Ah Sevim Emre ah... Kırmızı harika bir elbiseyle poz verdiği fotoğrafta inceltmenin dozunu öyle bir kaçırmış, öyle bir filtreleyememiş ki, fotoğraf şuurunu kaybetmiş. Arkadaki vazolar yamularak birbirine girmiş, yer yerinden oynamış, eli kağıda dönmüş, masa kendinden geçmiş, o güzel yüzü kaymış gitmiş. Bir kişi de çıkıp 'Sevimciğim, bence bu fotoğrafı kaldır, sen zaten güzelsin, ne gerek var, bak olmamış bu, hatta biraz komik kaçmış' dememiş.”

Sevim Emre’den Ayşe Özyılmazel’e Cevap!

Ayşe Özyılmazel’in yazdığı köşe yazısında kendisine yapılan eleştirilere sinirlenen Sevim Emre suskunluğunu bozdu.

Ayşe Özyılmazel Sevim Emre’yi fena kızdırdı

 

Magazin basınına bomba gibi düşen fotoğraf paylaşımını kaldırarak farklı bir fotoğrafını paylaşan Emre, bu fotoğrafa Ayşe Özyılmazel’e ithafen şu notu düştü:

Emre; “Sevgili gönül dostlarım canlarım sevgili ayşe Özyılmazel yazacak bir şey bulamamış paylaştığım bir resimi konu etmiş insanlar instegramda neler paylaşıyorlar kendilerini şekilden şekle sokuyorlar arkadaşım çekti paylaştım ne önemi varki ben köşe yazılarımı paylaşıyorum ve orada hayatı ve yaşananları yazıyorum kimsenin dedikodusunu yapmıyorum onları paylaşsalar topluma daha yararlı olmazmı ? Sizi seviyorum ve bunlara ve bu konuya yorum yapanlara sadece gülüyorum sevgiyle kalın, önemli olan gönül güzelliği.”

BAKMADAN GEÇME!