Sevgililer Günü için Şirin alışverişte

Güncelleme Tarihi:

Sevgililer Günü için Şirin alışverişte
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 1998 00:00

Haberin Devamı

Onun için

Burberrys mağazalarından içeri atacağınız bir adım, size farklı ve şık seçeneklerle karşı karşıya bırakacak. Sevgililer Günü için soğuk kış günlerinde ellerini ısıtacak sıcacık bir eldiven, yanından ayırmayacağı şık bir cüzdan veya çanta, yağmurlu günlerde ıslanmaktan kurtaracak bir şemsiye onu çok mutlu edecek alternatifler olabilir.

Cilt bakımında sürprizler

Nivea Soft ve Nivea Visage ürünlerinden alanlar, 1-15 Şubat arasında çeşitli armağanlar da kazanıyor. Kampanya süresince Nivea Visage ürünlerinden üç adet alan tüketiciye bir gümüş çerçeve, bir tanesi Nivea Soft olmak kaydıyla 1 milyon TL’lik ürün alan tüketiciye di bir tane UNICEF mektupluk armağan ediyor.

Şık bir mekan

Gerek cafesi, gerekse bünyesinde bulunan dünyaca ünlü giyim markalarıyla artık bir yaşam tarzı haline gelen Home Store, Sevgililer Günü için de en popüler mekan olacak. Sevgilinize Massimo Dutti, Sach veya Free’den en şık, en iddialı ve en çarpıcı giysileri (üstelik yüzde 50’e varan indirimlerle) hediye edebilir, bu arada kendinize de o gece için çok özel bir giysi seçebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!