Sevgililer Günü için Şirin alışverişte

Güncelleme Tarihi:

Sevgililer Günü için Şirin alışverişte
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

Özgün tasarımlar

İsviçre saat işçiliği ve uzmanlığı ile üretilen Raymond Weil saatleri, geleneksel çizgilerin günümüz çizgileriyle harmanlandığı özgün tasarımları, üstün kaliteleri ve çok çeşitli modelleri ile ‘‘özel günler için çok özel bir armağan’’ olarak yaşamın her anında ve her alanında varlık gösterenlere hitap ediyor.

Unutulmaz sürprizler

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerinize armağanlarını değişik kostümlere bürünmüş tiplemelerle göndermeye ne dersiniz? ‘‘K&M Tanıtım ve Organizasyon’’ bu özel günde tüm çılgınca romantik düşlerinizi gerçeğe dönüştürebilir. Sevdiğiniz kapıyı açtığında elinde bir demet çiçeğiyle gülümseyerek bekleyen ‘Fred Çakmaktaş’ ve ‘Barny’ veya kıpkırmızı kalp balonlar taşıyan sevimli bir palyaço ya da hediyenizi güzel danslarıyla sunan çingene kızına hayır diyebilir mi? Düşleriniz sadece hediye göndermekle sınırlı değil elbette. İstediğiniz mekanı balonlarla donatabilir, dev bir balonun üzerine ‘‘Seni Seviyorum’’ yazabilirsiniz. (284 43 75)

Seçkin bir parfüm

Ralph Lauren, her zaman olduğu gibi seçkin hediye seçenekleri ile Sevgililer Gününüze renk katacak. Ralph Lauren parfümlerinden yapacağınız alışverişinizle orjinal Polo Sport kasket ve spor çantasına sahip olacaksınız.

Renkli kutularda hediyeler

Lancome, Sevgililer Günü’nde tüm gençleri reyonlarına davet ediyor. Sevgilinize hoş bir hediye arıyorsanız 9-14 Şubat arasında Lancome’un 2 milyon TL’ye sunduğu hediye setlerini mutlaka görmelisiniz. Bu hediyeler yeşil, sarı ve pembe kutularda...

Özel koleksiyon

Kalbinizin sesini dinleyin ve Vakkorama IN’in 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı özel koleksiyondan doğru armağanı seçin. Bu armağanlar arasında çift kişilik nevresim takım, polar battaniye, dudak yastık, kalpli mug, kalp tabure, ince boğumlu mum ve aşıkların romanı sadece birkaç örnek...

Büyüleyici ışıltı

Sevgilinize ‘‘Sevgililer Günü’’nde hediye edeceğiniz altın takılar, sevginizin yıllar yılı değerini hiç kaybetmeden ilk günkü sıcaklığı ile hatırlanmasını sağlayacak. World Gold Council’in (Dünya Altın Konseyi) verilerine göre Türk kadınları takıda seçimlerini altın üzerine yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!