Serhat Hacıpaşalıoğlu Eurovision'da yarışacak!

Güncelleme Tarihi:

Serhat Hacıpaşalıoğlu Eurovisionda yarışacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 12:42

Tüm dünyanın sabırsızlıkla beklediği Eurovision 2016 Şarkı Yarışmasına sayılı günler kaldı. Bu yıl 61. si düzenlenen yarışmada ülkemizden ünlü şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu katılacak. Sanatçı, yarışmada San Marino’yu temsil edecek! Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Bu yıl 61. si gerçekleşecek olan dünyanın en kapsamlı şarkı yarışması Eurovision 2016, İsveç’te düzenlenecek. Mayıs ayında başlayacak olan yarışmada Türkiye’yi farklı bir heyecan bekliyor. Türkiye’yi temsil edecek olan nlü şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu, yarışmada San Marino için sahne alacak.

Türkiye’nin 2012 yılında şarkıcı Can Bonomo ile son kez katıldığı, 2013 yılında çekilerek o yıldan bu yana yer almadığı Eurovision Şarkı Yarışmasının bu yıl ki programı için ülkemiz bir ilke imza atıyor. 2016’nın Mayıs ayında İsveç’in başkenti Stockholm’de 61. si gerçekleşecek olan Eurovision Şarkı Yarışmasında Türk müzisyen Serhat Hacıpaşalıoğlu, San Marino adına sahne alacak.

Bir ilke imza atarak başka bir ülke adına yarışan ilk Türk şarkıcı olacak olan Hacıpaşalıoğlu, single çalışması “Je M’adore” ile Avrupa müzik listelerinde zirve yapmayı başarmış. Bu başarısını Eurovision’da da devam ettirmeyi düşünen sanatçı, 10 – 13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarı final elemelerinde ter dökecek. Sanatçı, eğer başarılı olursa 14 Mayıs’taki finalde yarışmaya hak kazanacak.

Haberin Devamı

Serhat Hacıpaşalıoğlu Eurovisionda yarışacak

Ahmet Serhat Hacıpaşalıoğlu Kimdir?

24 Ekim 1964 İstanbul’da dünyaya gelen Ahmet Serhat Hacıpaşalıoğlu, şarkıcı, yapımcı ve sunuculuk yapmaktadır. Hacıpaşalıoğlu, 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu.

1994 yılına geldiğinde ise henüz 30 yaşında iken End Productions isimli bir yapım şirketi kurarak yapımcılık kariyerine ilk adımını atmış oldu. Yine o yıl ekranlarda yayınlanan ve “Jeopardy!” isimli Amerikan bilgi yarışmasının Türk versiyonu olan “Riziko!” yarışmasında sunuculuk yapmıştır.

BAKMADAN GEÇME!