Serhat Akın kimdir? Serhat Akın’ın eşi kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Serhat Akın kimdir Serhat Akın’ın eşi kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 16:46

Serhat Akın, Survivor 2017'nin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Yıldız futbolcunun çocuklarıyla yaptığı telefon görüşmesinde Almanca konuşması dikkat çekti. Peki, Serhat Akın kimdir? Serhat Akın’ın eşi Elieen Akın kimdir? İşte, hakkındaki detaylar!

Haberin Devamı

Serhat Akın, Survivor Ünlüler takımının en başarılı isimlerinden biri olarak gösteriliyor. Yaşadığı büyük sakatlık nedeniyle uzun süre karşılaşmalarda yer almayan ancak kendisini toparlamayı başlayan Serhat Akın, dinlenme sürecinden sonra iddialı bir dönüş yaptı. Gerek performansıyla gerekse yaşadığı tartışmalarla adından söz ettiren Serhat Akın, özellikle çocuklarıyla yaptığı duygusal telefon görüşmesiyle hafızalara kazındı. Ünlü futbolcunun çocuklarıyla Almanca konuşması dikkatlerden kaçmazken; eşinin kim olduğu da merak edildi. İşte, Serhat Akın’ın özel yaşamına dair detaylar!

Survivor 2017'de ünlüler takımında boy gösteren Serhat Akın, 5 Haziran 1982 yılında Almanya Bretten'de dünyaya geldi. Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu en son Almanya 4. Ligi olan Regionalliga takımı Berliner AK 07'de oynamış ve futbolu bırakmıştır. 1991 yılında futbola Almanya'da 10 yaşındayken Karlsruher SC takımın altyapısına girerek başladı. 2000 yılına kadar burada oynadı. 2000 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu ve Türkiye Millî takımına kadar yükseldi. Fenerbahçe'nin ardından RSC Anderlecht'e transfer olmuştur. 1999 yılında 4 kez Türkiye U-17 formasını giymiştir, aynı yıl içerisinde 3 kere de Türkiye U-18 formasını giymiş 4 gol atmıştır. 2000 yılından 2002 yılına kadar da Türkiye U-21 formasını 22 kere giymiş ve 12 gol kaydetmiştir. 2002 yılından itibaren ise Türkiye A Milli takım formasıyla 21 maça çıkmış ve 4 gol atmıştır. Serhat Akın, Erzincan'lı olması sebebiyle Millî Takım da genelde 24 numarayı giymiştir.

Haberin Devamı

SERHAT AKIN’IN EŞİ KİM?

Serhat Akın eşi Eileen ve çocuklarının görüntülerini İnstagram hesabından ilk kez Survivor adasına giderken paylaştı. Yukardaki bu görüntüyü İnstagramına koyan Serhat Akın yanına da şunları yazdı : "Canım ailem ile vedalaştık, ada yolculuğu başladı. Eşim ve çocuklarım için şampiyon olmaya gidiyorum. Tüm sevenlerimin desteğini bekliyorum. Allah’a emanet olun…

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!