Seni her halinle seviyorum

Güncelleme Tarihi:

Seni her halinle seviyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2009 00:00

Seksi, şık ya da spor... Tarzınız nasıl olursa olsun, bazı kıyafetler var ki erkeklerin ilgisini daha çok çeker. Üç ünlü çift, giyim tarzları ve ilişkileri üzerine InStyle’ın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

ÖZGE VE İLKER            

Ünlü oyuncu ılker ınanoğlu’na göre model ve oyuncu kız arkadaşı Özge Ulusoy’un enerjik ve hareketli ruh hali kendi giyim tarzına da yansıyor.

ÖZGE ŞU ANDA NE YAPIYOR: Bu sezon “Arka Sokaklar”dan ayrıldım. şu sıralar görüştüğüm projeler var. Onları değerlendiriyorum. Aynı zamanda da modellik devam ediyor.

GİYİM TARZI: Günlük hayatımda genelde o gün ne giymek istiyorsam onu giyiyorum. Eşofman da giyip dışarıya çıktığım oluyor. Ama genelde süslü bir kızım diyebilirim. Özel bir davet olduğu zaman Hakan Yıldırım ya da Özlem Süer’den giyinmeyi tercih ediyorum. Bu elbise ise bana Hakan Yıldırım’ın hediyesi. Onun için çok seviyorum. Hem dönem elbisesi hem de her zaman giyilebilecek türden olduğu için hoşuma gidiyor. Vintage bir görünümü de var. O da hoş bir hava katıyor. İçinde kendimi çok neşeli ve eğlenceli hissediyorum. 

İLİŞKİ ÜZERİNE İlker ile ilişkimiz bir seneyi geçti. Sette tanıştık. Önce çok iyi arkadaş olduk. Sonra da güzel bir ilişkiye dönüştü. Beraber çok güzel vakit geçiriyoruz.

İLKER ŞU ANDA NE YAPIYOR: “Arka Sokaklar” tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca sinema projemle ilgileniyo-rum. Hikayesi yazılıyor. Yaz gibi de çekmeyi düşünüyorum.

ÖZGE’NİN STİLİ HAKKINDA: Özge’nin giydiği bu elbisenin en çok hoşuma giden yanı hareketliliği. Bence tam anlamıyla onun karakterini yansıtıyor. Bıcır bıcır, hareketli ve enerjik biri olduğu için bu elbise ona oldukça yakışıyor. Elbisenin püsküllerinin verdiği hareketli hal ile onun enerjisi birleşiyor ve ortaya çok güzel bir görüntü çıkıyor.

Haberin Devamı

MERVE VE PAŞHAN

Paşhan Yılmazel’e göre kız arkadaşı Merve Sevi’nin en etkileyici yanı doğallığı...

MERVE ŞU ANDA NE YAPIYOR: Paşhan’la beraber “Rina” adlı filmde rol aldık. ılk sinema filmim. Bu yüzden heyecanım diğerlerinden daha fazla.
GıYıM TARZI: Giyim tarzım o günkü psikolojimle bağlantılı. Aslında giyime çok fazla önem vermiyorum. Ancak zevkli bir insanım. Gömlek giymeyi çok seviyorum. Her tarafı açmaktan pek hoşlanmıyorum. Tek bir bölgede dekolte kullanmak bence çok daha dikkat çekici ve etkili. Kısacası kendimi nasıl rahat hissediyorsam o şekilde giyiniyorum.

İLİŞKİ ÜZERİNE: Paşhan’ı ilk gördüğüm anda çok etkilendim. Yıl 2004’tü. ılişkimiz ilk o yıllarda başladı ve sadece üç ay sürüp bitti.

Haberin Devamı

PAŞHAN ŞU ANDA NE YAPIYOR: “Rina” 18 Aralık’ta vizyona girecek. Kurgusu, yönetmeni, senaryosu ve anlattığı hikayeyle unuttuğumuz şeyleri hatırlatan bir film oldu.

MERVE’NİN STİLİ HAKKINDA: Merve’nin giyim tarzını ve günlük hayattaki giysilerini çok beğeniyorum. Giydiklerini kendine yakıştırmayı ve taşımayı biliyor. Ayrıca onun makyaj yapmaması en sevdiğim özelliği. Çünkü bu hayatta salaş ve doğal şeyleri her zaman çok sevmişimdir.

İLİŞKİ ÜZERİNE: Merve’yle “Hayat Bilgisi”nin üçüncü sezonunda tanıştık. O dönem kısa bir birlikteliğimiz oldu. şu an her şey çok güzel gidiyor. Altı aydır beraberiz.

TUVENA VE SELİM 

İşadamı Selim Demir’e göre eşi Tuvana Büyükçınar Demir’in renkli karakteri giydiği kıyafetlere de yansıyor.

Haberin Devamı

TUVANA ŞU ANDA NE YAPIYOR:Tuvanam’ın 10’uncu yılına özel etkinlikler düzenliyoruz. 7 sanatçıyla imaj ve yeni dönem albüm çalışmalarına hazırlanıyorum.

GİYİM TARZI: Renkli, kendime has ve kendimi ifade edebilen, o gün hissettiğim şeyi üzerimden okuyabileceğiniz bir giyim tarzım var. Bu dönem siyahla tanıştım. Ayrıca sürekli sahne kostümleri hazırladığım için günlük hayatımda sade kıyafetleri tercih eder oldum.

İLİŞKİ ÜZERİNE: Selim’i ilk gördüğüm anda aşık oldum. Ben 14 yaşındaydım. Onu ilk Klassis Otel’de buz pateni yaparken görmüştüm ve çok etkilenmiştim.

SELİM ŞU ANDA NE YAPIYOR: Tuvanam’ın fuar dönemini yaşıyoruz. Aynı zamanda 10’uncu yılımız. Onun üzerine çalışıyoruz.

TUVANA’NIN STİLİ HAKKINDA: Tuvana’nın tarzı olduğunu ve farklı giyindiğini düşünüyorum. Giyim stili ruhunun zenginliğini ve bütün renklerini yansıtıyor. Bu en çok hoşuma giden yanı diyebilirim. Arada bir fikrimi alır. Onu her zaman giyim konusunda cesaretlendirmişimdir.

İLİŞKİ ÜZERİNE: Çok kuvvetli şeyler hissetmişim ki 18 senedir aynı duygularla devam ediyor ilişkimiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!