Selma Ergeç anne olmak için gün sayıyor!

Güncelleme Tarihi:

Selma Ergeç anne olmak için gün sayıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 20:36

Kızını kucağına almak için gün sayan oyuncu Selma Ergeç, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Doğum için son hazırlıkları yapan güzel oyuncu birkaç güne kız annesi olacağını söyledi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

‘Muhteşem Yüzyıl’ın Hatice Sultan’ı Selma Ergeç’i annelik heyecanı sardı. Şu sıralar anne olmaya gün sayan Ergeç önceki gün Akasya Acıbadem Alış ve Merkezinde görüldü.

Doğacak bebeği için son hazırlıklarını yapmak için alış verişe çıkan güzel oyuncu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Birkaç gün sonra kız annesi olacağım. Hem mutlu hem de heyecanlıyım" diyen Ergeç’in  neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Bebeğinin ismine henüz karar veremedi.

Mutluluğunu gazeteci arkadaşlar ile paylaşan Selma Ergeç, şu açıklamayı yaptı: “Birkaç gün sonra kız annesi oluyorum. Ama henüz isme karar vermedik. Çok heyecanlıyım.”

Hamileliğinin son günlerini alış veriş yaparak geçiren başarılı oyuncu kızının odası ve dolabını hamileliğin daha ilk günlerinde hazırlamıştı.

Haberin Devamı

Selma Ergeç anne olmak için gün sayıyor

Selma Ergeç kimdir?

1978 Almanya Ruhr Bölgesi’nde bulunan Hamm Bockum Hövel şehri doğumludur. Türk bir babanın ve Alman bir annenin ilk çocuklarıdır.

Babası Adanalı bir doktor, annesi ise Alman bir hemşiredir. Katıldığı Best Model of Turkey Güzellik yarışmasında Türkiye’nin en iyi mankeni seçilmiştir.

Tescilli profesyonel bir model olan Ergeç, ilk olarak Emre Altuğ’un ‘Gidecek Yerim Mi Var?’ şarkıcına çektiği video klipte oynamıştır. İlk oyunculuk deneyimi ‘Böyle mi Olacaktı’ dizisi olmuştur. Daha sonra ‘Yarım Elma’, ‘Şöhret’, ‘Körfez Ateşi’, ‘Hırçın Kız’ ve ‘Asi’ gibi dizilerde rol almıştır.

Beko, Elidor markalarının reklam filmlerinde oynamıştır. ‘Sis ve Gece’ filminde Uğur Polat ile başrolü paylaşan Ergeç, ayrıca ‘Ses’ filminde de Mehmet Günsür ile başrolü paylaşmıştır. Ayrıca ‘Kalp Ağrısı’ dizisinde Azize, ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde ise ‘Hatice Sultan’ karakterini canlandırmıştır. ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde 3 sezon rol almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!