Seksenler 187. bölüm fragmanına Nazlı ve Ergun damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Seksenler 187. bölüm fragmanına Nazlı ve Ergun damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2016 10:49

Seksenler 187. bölüm fragmanında bu akşam ekrana gelecekler en neşeli haliyle ekranlara geldi. Seksenler 187. bölümde Nazlı ve Ergun artık muradına eriyor. Nazlı kına gecesinde duygusal anlar yaşarken, Ergun'un heyecanı her halinden belli oluyor. Peki Seksenler 187. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor işte detaylar..

Haberin Devamı

Sevilen TRT 1 dizisi Seksenler yeni bölüm fragman videosuyla heyecanlandırdı. Bu hafta Nazlı ve Ergun muradına eriyor. Nazlı'nın kına gecesinde duygusal anlar yaşanıyor. Ekranlardaki başarısını istikrarlı bir şekilde sürdüren Seksenler dizisi yepyeni bölümleriyle devam ediyor. Son haftalarda Ergun ve Nazlı'nın evliliğine odaklanan Seksenler 187. bölüm fragmanıyla müjdeyi verdi. Dizinin başından beri büyük sınavlardan geçen, aşkları defalarca sınanan Egun ve Nazlı nihayet evliliğe çok yaklaşıyor. Nazlı'nın kına gecesi için hazırlıklar başlıyor ancak Çınaraltı Mahallesi'nde yine aksilikler eksik olmuyor. Nazlı'nın gelinliğine leke bulaşması ortalığı karıştırıyor. Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Seksenler 187. bölümü 2 Nisan Cumartesi günü TRT 1 ekranlarında!

Haberin Devamı

SEKSENLER 187. BÖLÜM ÖZETİ

Türkiye'nin 80'li yıllarını klasik bir Türk ailesi üzerinden anlatan Seksenler 187. bölümünde yaşanacaklar şöyle; Ergun ve Nazlı'nın evlenmesine çok az kalmıştır. Ergun, Nazlı ile birlikte yaşayacakları evi tutmuş, neredeyse nikah hazırlıkları tamamlanmıştır. Ergun ve Nazlı nikah için çok heyecanlıyken, Ergun'un para harcamasını engellemeye çalışan dayısı Selçuk, ikiliye zor anlar yaşatır.Ergun, Nazlı ve ailesi için bohça yapması gerektiğini yeni öğrenmiştir. Ergun başta Fehmi olmak üzere ailenin tüm fertleri için hediyeler almaya ve bohçayı hazırlamaya başlar. Ergun, özellikle Fehmi için hediye bulmakta çok zorlanır.Nazlı'nın gelinliğini Emel dikecektir. Ancak talihsiz bir kaza sonucu gelinliğe vişne lekesi bulaşır. Komiser Rıza ve Emel, lekeyi çıkarmaya çalışsalar da başarılı olamazlar. Bu sırada Nazlı ise gelinliğini merakla beklemektedir. Nazlı için evde çok güzel bir kına gecesi organize edilir ve mahallenin tüm kadınları, akrabalar davet edilir. Kına gecesinde Rukiye ve Nazlı arasında duygusal anlar yaşanır.

Nazlı’nın Kına Gecesinde Duygusal Anlar Yaşanacak!Ergun ve Nazlı’nın evlenmesine çok az kalmıştır. Ergun, Nazlı ile birlikte yaşayacakları evi tutmuş, neredeyse nikah hazırlıkları tamamlanmıştır. Ergun ve Nazlı nikah için çok heyecanlıyken, Ergun’un para harcamasını engellemeye çalışan dayısı Selçuk, ikiliye zor anlar yaşatır.Ergun, Nazlı ve ailesi için bohça yapması gerektiğini yeni öğrenmiştir. Ergun başta Fehmi olmak üzere ailenin tüm fertleri için hediyeler almaya ve bohçayı hazırlamaya başlar.

Ergun, özellikle Fehmi için hediye bulmakta çok zorlanır.Nazlı’nın gelinliğini Emel dikecektir. Ancak talihsiz bir kaza sonucu gelinliğe vişne lekesi bulaşır. Komiser Rıza ve Emel, lekeyi çıkarmaya çalışsalar da başarılı olamazlar. Bu sırada Nazlı ise gelinliğini merakla beklemektedir.Nazlı için evde çok güzel bir kına gecesi organize edilir ve mahallenin tüm kadınları, akrabalar davet edilir. Kına gecesinde Rukiye ve Nazlı arasında duygusal anlar yaşanır.

SEKSENLER SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Nikah Şahidi Tartışması Büyüyor! Ergun ve Nazlı’nın düğün hazırlıkları başlamıştır. Nazlı nikah şahidi olarak en yakın arkadaşı Gülden’i isterken, Fehmi ise mahallenin büyüğü, Şimbil bakkal Mehmet’e şahit olması konusunda söz vermiştir.

Haberin Devamı

Fehmi ve Nazlı birbirlerinden habersiz bu iki insana söz verirken, Gülden ve Mehmet şahit olacakları için çok heyecanlıdır.Gülden’in doğum sancıları günden güne artmaktadır. Ahmet ve Gülden’in bebekleri gelmek üzeredir. Öte yandan Elvan’la evlenmek isteyen Şahin, Pastacı Sami’nin tek şartını yerine getirmek için pastanede çalışmaya başlar. Rukiye ve Fehmi, Şahin’in Sami’nin yanında çalışmaya başlamasından çok mutlu olsa da, pastanecilik Şahin’e göre bir iş değildir. Şahin, pastanenin altını üstüne getirir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!