Şehrazat’ın düşünceleri değişecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Şehrazat’ın düşünceleri değişecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2007 00:00

Kanal D’nin, Salı akşamları Türkiye’yi ekran başına kilitleyen dizisi “Binbir Gece”nin önceki akşam ekrana gelen bölümü yine nefesleri kesti.

 

Haberin Devamı

Şehrazat’ın düşünceleri değişecek mi
İzlenme rekorları kıran dizinin bu bölümünde, Onur, Şehrazat’ın oğlu Kaan’ın kalbini kazanmayı başardı. Oğlunu, Onur ile koyun koyuna uyurken bulan Şehrazat’ın, Onur’a karşı bundan sonra nasıl bir tavır takınacağı ve ellilik ile ilgili düşüncelerinin değişip değişmeyeceği ise gecenin merak edilen ve yanıtları gelecek haftaya kalan soruları oldu. Kanal D’nin başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci’nin oynadıkları reyting rekortmeni dizisi “Binbir Gece”nin Salı akşamı yayınlanan 16. bölümü de Türkiye’yi ekran başına kilitledi ve izlenme rekorları kırdı.

Haberin Devamı

Ekrana geldiği ilk günden itibaren Türkiye’nin gündemine oturan dizinin önceki akşam yayınlanan bölümü; A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 24.7 rating ve yüzde 61.8 izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde 20.5 rating ve yüzde 50.9 izlenme payı ile yine birinci oldu. Dizinin bu bölümünde; Onur’un annesi Peride, oğlunu Şehrazat’la evlenme düşüncesinden vazgeçirebilmek için yine baskılarına devam etti. Ancak Onur oralı bile olmadı. Bu arada Mihriban’ın acilen memleketine dönmek zorunda kalması Onur’a da Kaan’ın kalbini kazanma fırsatı verdi. Dizinin finalinde ise Şehrazat, oğlunu Onur ile koyun koyuna uyurken buldu. Şimdi tüm Türkiye’ye Şehrazat’ın bundan sonra Onur’a karşı nasıl bir tavır sergileyeceğini merakla bekliyor. Kanal D’nin, başrollerinde, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Uğur Pektaş’ın oynadıkları sevilen bir diğer dizisi “Arka Sokaklar” da yine zirvede yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!