Seda tüm imajını sarsacak!

Güncelleme Tarihi:

Seda tüm imajını sarsacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2010 13:14

Anketlerde en güvenilir sanatçı seçilen Seda Sayan öyle bir pazarlık masasına oturdu ki, bir milyon dolara anlaştığı firma için zayıflama hapı reklamı yaparken, iki milyona anlaştığı patates cipsi firması için de 'Yiyin gari' diyor.

Haberin Devamı

Seda Sayan'dan çok özel kareler / Foto Galeri

Reklam zengini ünlüler / Foto-Haber

En komik reklam afişleri / Foto Galeri

Ünlüler hakkında bilmediğiniz her şey! / Foto-Haber

Yıllarca sunduğu sabah programlarında halka yardım eden ve bunun sonucu olarak anketlerde hep "En güvenilir sanatçı" seçilen Seda Sayan'ın iki ayrı firmanın reklamlarında taban tabana zıt mesajlar vermesi, beraberinde "Hangi Seda doğruyu söylüyor" polemiğini de getirdi.

Bir zayıflama ürününün yüzü olmak için 1 milyon dolara anlaşan ünlü sanatçı, "Seda Sayan'ın mucizevi zayıflama hapı" sloganıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

YİYİN GARİ!

Diğer taraftan bu ürünün reklamlarının her yerde yayınlandığı tarihlerde Sayan 2 milyon dolara bir cips firmasıyla reklam anlaşması yaptı. Oğlu Oğulcan ile birlikte kamera karşısına geçen Sayan bu reklamda ise, "Yiyin gari" diyerek hayranlarını kalorili ürünler yemeğe çağrıyor. Tıpkı bir kola firmasının reklamında bol bol kola içmeye çağırdığı gibi...


DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!