Sayfa 6'dan üç yeni kitap

Güncelleme Tarihi:

Sayfa 6dan üç yeni kitap
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2011 11:18

Sayfa6 yayınevi il 3 kitabını yayımladı. Bir Fahişenin Anıları (Francesca Petrizzo), İ'la (Teoman Ergül) ve bir Dean Koontz romanı olan Ay Işığı'nda, raflarda yerini aldı.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eaec54f018fbb8f89f5ae7
BİR FAHİŞENİN ANILARI  / FRANCESCA PETRIZZO

19 yaşındaki İtalyan yazardan çarpıcı bir ilk roman:
Truvalı Helen kendi öyküsünü anlatıyor!

O, belki de dünyanın en güzel kadınıydı. Uğruna savaşlar yapıldı, halklar birbirine girdi.
Tarih Helen’i güzelliğiyle kutsadığı kadar neden olduğu yıkımlarla lanetledi de!  Peki, aslında Helen gerçekte nasıl bir kadındı?
Tarihin bu en merak edilen ve sevilen kahramanlarından Helen’in öyküsü, bu kez genç bir İtalyan yazar olan Francesca Petrizzo tarafından anlatılıyor.

Üstelik bu sefer kendi öyküsünü kendi anlatıyor Helen; Homeros’un kahramanına yakışır bir üslupla, epik bir dilde…

 

AY IŞIĞI / DEAN KOONTZ

Gerilimin ustasından yeni bir başyapıt:

/images/100/0x0/55eaec54f018fbb8f89f5ae9

Dean Koontz, Ay Işığında adlı romanında okuyucusunu heyecanlandırmayı yine başarıyor!

Dünyanın en çok okunan gerilim yazarlarından Dean Koontz; Ay Işığında adlı romanında her zaman olduğu gibi okuyucusunu her sayfada yeni bir gizemle tanıştırıp, bitmeyen bir merak ve heyecan duygusuyla son satıra dek sürüklerken; nano teknoloji ya da beynin sırları gibi günümüzün en merak uyandıran bilimsel konularından biri hakkında da ilginç bilgiler veriyor. Bu sürükleyici hikayede; gizemli bir doktor tarafından kanlarına bilinmeyen bir madde enjekte edilen üç kişinin hayatları sonsuza dek değişirken, yeni geliştirdikleri gizemli yetenekleriyle iyiliğe hizmet etmeye başlıyorlar.

Dean Koontz; Ay Işığında romanında, her zaman olduğu gibi okuyucusunu her sayfada yeni bir gizemle tanıştırıp, bitmeyen bir merak ve heyecan duygusuyla son satıra dek sürüklerken, nano teknoloji ya da beynin sırları gibi günümüzün en merak uyandıran bilimsel konularından biri hakkında da ilginç bilgiler veriyor.Gerilimin yanı sıra ustaca araya eklediği mizahi üslupla okuyucusuna müthiş bir okuma keyfi sunan Koontz; otistik bir kardeş ile kendisini her şartta ona adayan abisinin arasındaki sevgi, aile sırları ve en zor zamanlarda bile mucizevi bir şekilde karşımıza çıkıveren aşk gibi duygusal faktörlerle de öyküsünü zenginleştiriyor. Bir yandan “iyilik” ve “kötülük” kavramları üstüne de kafa yoran usta yazar, korkularımız kadar zaaflarımızı da iyi bildiğini ustalıkla gösteriyor!

 

 İ’LA/ TEOMAN ERGÜL

/images/100/0x0/55eaec54f018fbb8f89f5aeb

Osmanlı tarihinden bir aşk skandalının gerçek öyküsü!

Teoman Ergül, altıncı tarihi romanı olan İ’la da tarihin gölgesinde büyüyen bir tutkunun romanını, Anadolu’nun Türkleşmesi ve İslamlaşması süreçlerinin anlatıldığı bir tarihi fonun önünde anlatıyor. Hikayenin merkezinde yer alan Fatih Sultan Mehmet döneminde yaşanan yasak bir aşk üçgeninin kahramanlarını ise Fatih’in gözde veziriazam Mahmut Paşa, onun güzeller güzeli genç karısı Erhondu ve biricik oğlu Şehzade Mustafa oluşturuyor.

 

Haberin Devamı

 

Haberin Devamı

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!