"Sarkozy gibi naturel olsa"

Güncelleme Tarihi:

Sarkozy gibi naturel olsa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2008 00:00

Halya Avşar, kardeşinin internet sitesinden bu kez de Erdoğan'a seslendi.

Haberin Devamı

Hülya Avşar fotoğrafları

İşte Avşar'ın yazısı:

AHHHHH AH!

Sayın Tayyip Erdoğan’a bir vatandaşlık görevi olarak yazıyorum.

Hani “Siyasi Simge” meselesi (Türban) var ya, meğer iki tarafın da duygularını ortaya koyamadıklarını ortaya koyuyor. Çok normal, çünkü bu ülkede söylenen iyi-kötü her ne olursa olsun, gerçek anlamında anlaşılması büyük başarı, kimse dinlemeyi bilmiyor; (ki) dinlemek herkesin yapabileceği bir şey değil.

Herkes herkesi kışkırtıyor. Yeter ki konuşmak olsun, vs. vs.

 İşte şu simge kelimesi de söylenmiş ama gideceği yerler hesaplanmamış. Anlamın da gittiği yer sadece fiziksel olsa ne ala, işin bir de duygusal yönü var

 
Geçenlerde birilerinin sözleri beni çok etkiledi, meğer Sayın Başbakanımızı destekleyen, ona oy vermiş hoş mu hoş biri “Kendimi kötü hissediyorum. Ne yapsam bilmiyorum” diyordu.

Haberin Devamı

 Acaba yurt dışına gidip okusam ya da evlensem. Şu simge ne demek yahu? Yani türban takıyorsam ben üvey evlat mı oluyorum? Kendimi sanki ailenin üvey evladı gibi hissediyorum, hem de kandırılmış gibi. Şimdi bana “OH OLSUN” diyenlerin yüzüne de bakamıyorum” diyordu.

 
Asıl bomba olan şuydu!

Acaba Tayyip Erdoğan bu sözleri sarf ettikten sonra hiç düşündü mü? Onu seven türbansızlar da var.

KEŞKE ÖZÜR DİLESE VE BİR İLK OLSA.
SARKOZY GİBİ NATUREL OLSA

 Kapatılmak değil ama bu oyları dörde katlar işte” dedi. Benden söylemesi.

 Anladığım kadarı ile toplumun ikiye bölünme sebeplerinden biri de, AKP’ye oy veren türbansızların kendilerini kazık yemiş gibi görmeleri.

 Düşünsenize, kapı aralığında yüzünün yarısı ve tek gözle, sümükleri akmış, gözleri ağlamaklı, diliyle sümüğünü yalayan, yanakları al al olmuş, olan biteni çözmeye çalışan, sokağa bırakılmış çocuklar gibi...

 Oysa onlar sıcak, sevgi dolu, hastalandıklarında onlara sahip çıkacak bir ailenin evlatları olarak dünyaya geldiklerini sanıyorlardı. Ama olmamış

İşte, oysa onlar aileleri kim olursa olsun kabul ederlerdi, hatta zor günlerde aileleri için, ailesi hatalı da olsa arkalarında dururlardı. Hem de sonuna kadar. Hem de ailelerinden zaman zaman ZAM da yeseler.

Haberin Devamı

 Ama bunlar hiçbir zaman ailelerinden kopmazlar, “başa gelen çekilir” der ve Türklüklerinden vazgeçmezler.

 Hal böyleyken şimdi nasıl insanın içi elverip de SİMGE’yi araya sokup, çocuklarını ayırt eder ki?

 Hadi Söyleyin Lütfen!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!