Sarah eşim olsa kaybetmemek için her şeyi yaparım

Güncelleme Tarihi:

Sarah eşim olsa kaybetmemek için her şeyi yaparım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2009 00:00

Önümüzdeki ay Türkiye’de vizyona girecek “Did You Hear About The Morgans?” adlı romantik komedi filminin başrol oyuncuları Hugh Grant ve Sarah Jessica Parker, Londra galası öncesi Ayşegül Ekinci’nin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

* Hatırladığım kadarıyla bu sizin ilk ortak çalışmanız değil.          

- Hugh Grant: Evet, 13 yıl önce de bir film çekmiştik. Ama bu çok daha özel bir çalışma oldu. Birlikte kamera karşısına geçmekten büyük keyif aldık.

* Romantik komedi türü bir film... Ana hatlarıyla konusundan söz eder misiniz?  

- H.G: “Bridget Jones’un Günlüğü”nde hoşlandığı kadınla istikrarlı bir ilişkiye evet diyemeyen kararsız adam rolündeydim. şimdi de yaptığı hata sonrası evliliğini kurtarmaya çalışan işadamını oynuyorum. Konu, bu hata ve telafisi üzerine kurulu...

* İyi bir çift oluşturduğunuzu düşünüyor musunuz?      

- H.G: Sarah Jessica Parker gibi bir eşim olsa, onu kaybetmemek, boşanmamak için her şeyi göze alırdım. Açıkçası 13 yıl önce çektiğimiz “Extreme Measures” filmi bende iz bırakmadı, oradaki Sarah’ı hatırlamıyorum bile... Oysa bu kez karşımda farklı bir Sarah vardı.
Aramızda kendiliğinden çok güzel bir kimya doğdu. Bizim çabalamamıza hiç gerek kalmadı. Hatta onunla filme başlamadan önce Londra’da buluşup, yemek yedik. Ben biraz alkolü kaçırdım. New York’taki film yapımcılarına Sarah’ı taciz ettiğimi söyledik. Onlar da inanmışlar! Yani daha ilk günden çok iyi anlaştık, çekimlerde çok eğlendik. Sarah ile çalışmak çok güzeldi.
      
- Sarah Jessica Parker: Ben de Hugh ile çalışmaktan çok zevk aldım. Biraz daha zorlasak beraber bir evlilik programına katılabilirmişiz!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!