Saniye saniye o gece

Güncelleme Tarihi:

Saniye saniye o gece
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2004 00:17

İşte David Beckham ve yardımcısı Rebecca Loos’un, Madrid’in lüks otel odasında yaşanan ilk kaçamağının ayrıntıları... Real Madrid’in süperstarı David Beckham’ın egzotik bir çekiciliği olan yardımcısı Rebecca Loos (26) ile kaçamağının tüm ayrıntıları ortaya çıktı. News of the World gazetesine göre, Hollandalı bir diplomatın kızı olan Rebecca’nın çok yakın bir dostu, daha doğrusu sırdaşı Madrid’in lüks otel suitlerine uzanan ilişkiyi anlattı.

Beckham’ın ilişkisi 18 Eylül’de başladı. Beckham vatanından 89 gündür uzaktaydı ve sadece 35 gününü karısıyla paylaşmıştı. Rebecca’yla bir Tayland lokantasında buluştular. Sporculara menajerlik yapan Rebecca’nın 4 arkadaşıyla ‘Gerçek ya da Cüret’ adında seksi bir oyun oynuyorlardı. Bu oyun sırasında ünlü futbolcu uçakta seks yaptığını itiraf etmiş, ama kiminle seviştiğini açıklamamıştı. Beckham’ın samimiyeti herkesi şaşırttı. O ise şöyle diyordu: ‘Madrid’e geldiğim iki aydan bu yana hiç böylesine keyifli olmamıştım.’ Daha sonra Rebecca’ya kadınlar tuvaletine kadar eşlik etti. Bu da oyunun cüret kısmıydı.

Başbaşa kalalım

Lokanta sonrasında başkentin en şık gece kulüplerinden Ananda’ya geçtiler ve David, Rebecca’yı ilk kez o gece öptü. Daha sonra Beckham, Rebecca’ya grubu ekip Santa Mauro otelindeki suitine gitmeyi teklif etti. Rebecca düşünmeden kabul etti. Beckham ise ateşli bir aşk gecesine uzun zamandır hasretti. Otomobilde uzun uzun öpüştüler. Ve ne olduysa o gece oldu.

Beckham ilk başta biraz sinirliydi

O gece o suitte neler mi oldu? Rebecca’nın arkadaşı her saniyeyi aktardı: ‘Sabaha karşı 04:00’tü. Odaya girer girmez David’in biraz sinirli olduğunu gözledi Rebecca. Müthiş tetiklenmişti. Hayatında çok büyük bir adım atıyordu. Kalbinin çarpıntısı inanılmazdı. Rebecca’nın başını elleri arasına aldı ve ihtiraslı bir şekilde, boynunu, saçlarını da öperken kulağına şöyle fısıldıyordu: ‘Çok uzun bir zamandır bu anın gerçekleşmesini istiyordum.’ Işıklar kısıldı ve David üstündekileri çıkarmaya başladı. Rebecca da soyundu ve odanın ortasında çırılçıplak öpüştüler. Ve her şey dört dörtlüktü.’

Bu hata, biliyorum

Rebecca’nın aile dostunun anlattığına göre David duygusal bir aşıktı. Dinamit gibi bir sevişmeydi onlarınki. Saatlerce seviştiler. David bir yandan kendisiyle, duygularıyla hesaplaşıyordu ve yüreğinden geçenleri itiraf ediyordu: ‘Bunu yapmamamız gerektiğini biliyorum, ama kendimi engelleyemiyorum. Bunun gerçekten yaşanmasını istiyorum. Beni çok mutlu ediyor. Tüm gece boyunca benimle birlikte kalmanı istiyorum.’

Ertesi gece bir tapas barda yine buluştular ve geceyi yine Santa Mauro otelinde geçirdiler.

Victoria Rebecca’yı ve David’i uyarmıştı

Ananda gece kulübündeki samimiyetin dedikodusu basına yansıyınca, Victoria Beckham derhal telefona sarıldı ve Rebecca’yı sert bir şekilde uyardı: ‘Kocamla gece kulüplerine gitmek senin görevin değil.’ Kocasını da bu arada azarladı. Ancak ünlü futbolcu, takım arkadaşı Ronaldo’nun doğum günü partisinden sonra sevgilisini yine oteline davet etmekten çekinmedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!