Sanırım bir sonraki sevgilisini söylüyor

Güncelleme Tarihi:

Sanırım bir sonraki sevgilisini söylüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2007 00:00

Irmak Ünal, eski sevgilisi Alp Kırşan'ın son günlerde kendisiyle ilgili "Buzda Dans" yarışmasında yaptığı imalı açıklamalara çok üzüldüğünü söyledi. Bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyen Ünal, "O kadar sıkıldım ki, bir şey söylemek bile istemiyorum. Sadece şunu bilmenizi isterim ki ben 2006 yılının ocak ayında Alp'ten ayrıldım. Sanırım benden sonraki sevgilisinden söz ediyordur. O yüzden bu konuşmalarını hiç üzerime almıyorum" dedi.

Sanırım bir sonraki sevgilisini söylüyor
Geçtiğimiz hafta "Bir sevgilim tarafından aylarca boynuzlarla dolaşmışım, aldatılmışım haberim olmadı. Sonradan öğrendim" diyen Alp Kırşan, bu haftaki canlı yayında, "Son paramla sevgilime saat hediye almıştım. Ama o sırada bir başkası da çok değerli bir hediye etmiş" demişti.
Haberin Devamı

Cem Özer'in yardımcısı

Şu sıralar özel hayatından daha çok iş hayatıyla ilgilendiğini söyleyen Irmak Ünal, "Kilit isimli bir tiyatro oyununun yönetmen yardımcılığını yapıyorum. Bu benim ilk yönetmen yardımcılığım. Çok heyecanlıyım" dedi. Cem Özer'in yönettiği, "Kilit" isimli oyunda, Özer'in yardımcılığını yaptığını belirten Ünal, "Oyun, 19 şubat'ta Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde sahnelenmeye başlayacak. Senaryo yazarı Murat Gürvardar. Oyuncular ise Gözde Altuner, Başak Daşman, Tekin Temel, Berat Yenilmez. Bir gerilim oyunu... Tiyatroda olmak beni çok mutlu ediyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!