Sanatçıya ödül yağdı

Güncelleme Tarihi:

Sanatçıya ödül yağdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2004 01:44

Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘MÜYAP Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri 2004’ün sahipleri, önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda ödüllerini aldı.

Kültür Bakanı Erkan Mumcu’nun da katıldığı ve Gamze Özçelik’in sunduğu gecede, albüm satışları 300 bini geçen Kenan Doğulu, Latif Doğan, Gökhan Özen, Sibel Can, Davut Güloğlu, Ebru Gündeş, İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe gibi ünlü sanatçılara ödül verildi. Tarkan, Mustafa Sandal ve Sezen Aksu ise dereceye girmelerine rağmen ödüllerini almaya gelmediler.

MUMCU’YA ÖDÜL

Telif Yasası’nın çıkması için büyük çaba gösteren Kültür Bakanı Mumcu’ya, MÜYAP ve Uluslararası Fonogram Endüstrisi UFPİ tarafından onur ödülleri verildi. Mumcu, ödül aldıktan sonra büyük mutluluk yaşadığını söyleyerek, ‘Artık ölsem de gam yemem. Herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

DEV GİBİ ADAM

Geçtiğimiz yıl 1.5 milyon satış rakamını ‘Yürü Anca Gidersin’ adlı albümüyle kazanan Yıldız Tilbe, ödülünü Kadir İnanır’ın elinden aldı. İnanır ile Tilbe, sahneye el ele çıkarken Tilbe, İnanır’a sarılarak, ‘Dev gibi bir adammış, ne kadar yakışıklısın’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!