Şahan Gökbakar'ın yeni görüntüsü herkesi şaşırttı!

Güncelleme Tarihi:

Şahan Gökbakarın yeni görüntüsü herkesi şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 22:09

Recep İvedik ile tanıdığımız ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, fit görünümlü yeni stili ile hayranlarının karşısına çıktı. Yeni imajı ile fotoğraf çekilerek sosyal medyadan paylaşan ünlü sanatçı herkesin beğenisini kazandı. İşte o görüntüler…

Haberin Devamı

Şu sıralar yeni filmi ‘Osman Pazarlama’ ile izleyici karşısına çıkan ünlü komedyen, şovmen Şahan Gökbakar, kardeşi Togan Gökbakar ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa süreden çok sayı yorum beğeni aldı.

Yaptığı her filmi ile izleyicileri kahkahaya boğan, komedi deyince akla ilk gelen isimlerden Şahan Gökbakar, kardeşi ile Togan Gökbakar ile bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Komik, eğlenceli ve şakacı halleri ile tanıdığımız Gökbakar’ın yeni hali herkesi şok etti. Ünlü sanatçı, kardeşi ile çekildiği bir fotoğrafı dün akşam saatlerinde Instagram hesabından hayranları ile paylaştı.

Şahan Gökbakarın yeni görüntüsü herkesi şaşırttı

Haberin Devamı

Ünlü oyuncunun “Face switch Gökbakar Bro's / Surat değiş tokuş GÖKBAKAR KARDEŞLER @togangokbakar” notu ile paylaştığı fotoğrafı takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Her zaman eğlenceli deli dolu hallerini gören hayranları sanatçının yeni haline şaşırdı. Kilolu, dağınık saçlarına alışık olduğumuz Şahan Gökbakar, bu kez fit vücudu ve yeni saç stili ile hayranlarının karşısına çıktı. Sinema dünyasının komik eğlenceli adamı, oldukça farklı görünümü ile bir kez daha sevenlerini kendine hayran bıraktı.

Ancak işin aslı tabi ki bu değil. Ünlü oyuncu telefonundaki bir uygulama üzerinde kardeşi Togan Gökbakar ile yüzlerini değiştirmiş.

BAKMADAN GEÇME!