Şah Alzheimer oldu o kadın da tüm mallara el koydu

Güncelleme Tarihi:

Şah Alzheimer oldu o kadın da tüm mallara el koydu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2011 00:00

Eski Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah’ın mal varlığı, ilk eşi Esra Birgen’le üçüncü eşi Manolya Onur’u birbirine düşürdü.

Haberin Devamı

Birgen’i daha önce kızı Nilüfer’i babasının mirasından men etmeye çalışmakla suçlayan Onur, iddialarına yenilerini ekledi: “Şah Alzheimer oldu, o kadın da Hindistan’daki tüm mal varlığına el koydu!” 

MANOLYA Onur, 1990 yılında evlenip dört yıl evli kaldığı Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah’ın ilk eşi Esra Birgen’e suçlamalarda bulunmaya devam ediyor. Onur, “Çok kısa süren evliliğine rağmen Bereket Şah’tan çok fazla mal talebinde bulundu. Onun tek amacı Hindistan’daki Çırağan Sarayı’nı almak” diyen Birgen’e “entrikacı” dedi: “Bu kadının yaptığı inanılmaz entrikalar var. Bugüne kadar mahkeme devam ettiği, konuşmam yasak olduğu için sustum ama artık yasak kalktı. Yapılan çirkinlikleri belgeleriyle ortaya koyacağım. Bir kere Esra Birgen, Beşiktaş Nüfus Müdürlüğü’ne giderek kızımın soyadını düşürttürmeye, onu Nilüfer Onur yaptırmaya çalıştı. Bu son derece şerefsiz, ahlaksız bir hareket. Kul hakkı yiyen hırsızdır. Ayrıca Alzheimer olan Bereket Şah’tan aldığı imza yetkisiyle, onun Hindistan’daki tüm mal varlığını da kendisinin ve çocuklarının üstüne geçirdi.”

Haberin Devamı

KONUŞURSAM HEPSİ REZİL OLUR      

Esra Birgen’in, Nilüfer’i mirastan men edebilmek için Bereket Şah’ın asistanı Hülya Acurol’dan yardım istediği, ondan DNA testinde kullanılmak üzere genç kızın saçından bir tutam kesip getirmesini istediği iddia edilmişti. Bu talebi geri çevirdiği için işten çıkarıldığı söylenen Acurol, iki eski eş arasında yıllardır süren çekişmeyle ilgili şunları anlattı: “Manolya Onur ile Esra Hanım senelerdir birbirlerini yerdi. Sürekli kavga ederlerdi. Esra Hanım, Nilüfer’in mirastan pay almaması için de çok savaş verdi. Onun gerçekten Bereket Jah’ın çocuğu olmadığını bile iddia etti. Ama Manolya Hanım’la başa çıkamadı. Benim tek istediğim hakkımı almak. 12 sene sigortasız olarak yanlarında çalıştım, hakkımı verecekler. Yoksa her şeyi belgelerle açıklarım. Beni kızdırmasınlar, yoksa hepsi rezil olurlar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!